Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Zápase hviezd NHL využijú unikátne dresy. Symbolizujú hrdinov

Vedenie zámorskej hokejovej NHL predstavilo unikátne dresy pre Zápas hviezd, ktorý sa uskutoční 25. januára v Columbuse.

10.01.2015 11:12
debata
zväčšiť Oficiálne dresy Zápasu hviezd 2015. Foto: nhl.com
Zápas hviezd 2015 Oficiálne dresy Zápasu hviezd 2015.

Výbery, ktorých zloženia i kapitáni zatiaľ nie sú známe, nastúpia proti sebe v bielych a čiernych dresoch, ktoré doplnia pásy šedej a krikľavo zelenej farby.

„Fanúšikovia vidia svojich obľúbených hráčov v typickej uniforme počas celej sezóny. Tieto dresy by mali symbolizovať, že na ľad vchádza hrdina,“ uviedol dizajnér spoločnosti Reebok Dave Conetta, jeho kolega Dominic Fillion doplnil: „Majú čerstvejší nádych a farby, ktoré sú unikátne. Šedá a krikľavo zelená vhodne dopĺňajú bielu a čiernu, dosahuje sa vďaka nim aj dobrá viditeľnosť. Fanúšikovia niečo podobné ešte nezažili, hráči budú na ľade neprehliadnuteľní.“

Vedenie NHL v piatok predstavilo aj mená trénerov tímov. Jeden povedie Peter Laviolette z Nashvillu a druhý Darryl Sutter z Los Angeles Kings. Pre Suttera to bude debut na lavičke v prestížnom exhibičnom zápase, Laviolette už v roku 2011 viedol jedno z mužstiev po boku Alaina Vigneaulta. Známa je už aj šestica hokejistov, ktorú vybrali do duelu fanúšikovia.

Najviac hlasov dostal lotyšský útočník Zemgus Girgensons z Buffala a ďalších päť miest získali hráči Chicaga – brankár Corey Crawford, obrancovia Duncan Keith a Brent Seabrook a útočníci Patrick Kane s Jonathanom Toewsom. Už 24. januára sú na programe tradičné súťaže zručností.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zápas hviezd NHL 2015