Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Oslava titulu na súperovom štadióne? Zhasli nám svetlá a napadli našich hráčov. Je to nechutné, žiadame trest!

Peruánsky futbalový klub Universitario Deportes požiadal o potrestanie konkurenčnej Alianzy Lima, na ktorej trávniku si vo štvrtok zabezpečil majstrovskú trofej po víťazstve 2:0.

10.11.2023 15:59
PAOK Solún, oslavy Foto: ,
Ilustračný záber.
debata

Universitario Deportes prostredníctvom svojho webu uviedol, že predstavitelia mestského rivala úmyselne vypli osvetlenie na štadióne, aby narušili oslavy majstrovského titulu.

„Športové oslavy by nemali byť terčom takýchto nechutných udalosťami, ktoré ohrozujú ľudí. Žiadame, aby kompetentní exemplárne potrestali zodpovedných,“ uviedol klub Universitario Deportes vo vyhlásení na svojom webe.

Počas výpadku elektriny na ihrisku pristáli svetlice a ľudia z Alianzy Lima sa údajne pokúsili zaútočiť na hráčov a členov realizačného tímu Universitaria Deportes oslavujúcich titul.

„Vypli svetlá, aby zabránili odovzdaniu trofeje, a aj potom sa v tme pokúsili napadnúť našich oslavujúcich hráčov a trénerov,“ dodal Universitario.

812278133 Čítajte viac Novinárovi na tlačovke začal zvoniť mobil so známou zvučkou, tréner Sparty sa rozosmial: Je to úžasná pieseň, všetci ju milujeme

Domáci toto obvinenie odmietli a uviedli, že svetlá vypli z bezpečnostných dôvodov, aby diváci rýchlejšie opustili tribúny. Prípadom sa už zaoberala prokuratúra.

Universitario Deportes získal rekordný 27. majstrovský titul, konkurenčná Alianza má na konte 25 ligových trofejí.

Najlepší futbaloví dribléri Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
6. Cristiano Ronaldo - 937.
debata chyba