Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Novinárovi na tlačovke začal zvoniť mobil so známou zvučkou, tréner Sparty sa rozosmial: Je to úžasná pieseň, všetci ju milujeme

Tlačové konferencie sú miestom, kde majú novinári možnosť opýtať sa trénerov a hráčov na ich dojmy pred alebo po skončení zápasu. Väčšinou je v rámci nich vážna atmosféra, no občas prinesie aj úsmevné momenty.

10.11.2023 13:59
812278133 Foto:
Trenér Sparty Praha Brian Priske.
debata

Jeden taký sa udial pred zápasom Európskej ligy, v ktorom nastúpili futbalisti AC Sparta Praha na ihrisku škótskeho tímu Rangers. Domáci vyhrali 2:1.

Na tlačovej konferencii pred stretnutím boli českým novinárom k dispozícii tréner Brian Priske a slovenský reprezentant Lukáš Haraslín, ktorý pôsobí v českom tíme.

Video českého webu iSport.cz si na sociálnych sieťach pozreli tisícky ľudí

Jednému z novinárov začal v jej úvode zvoniť mobilný telefón so známou zvučkou z piesne We Are The Champions od skupiny Queen.

„Je to úžasná pieseň. Milujeme ju,“ pousmial sa tréner Sparty.

Aleksandar Čavrič Čítajte viac Kmotrík zasiahne, len keď ide o raketu Čavriča. Srbský astmatik v lete Slovanu odovzdal byt, teraz je mašina na góly i peniaze

Pieseň, ktorá znie prakticky po každom vyhratom finálovom zápase je akousi neoficiálnou majstrovskou hymnou.

Sparte však tentokrát šťastie nepriniesla, keďže v Glasgowe prehrala 1:2 a v tabuľke skupiny C je aktuálne na treťom mieste.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #AC Sparta Praha