Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Weiss: Ivan mi sľúbil útočníka, agenti nám posielajú stovky správ. Polievka chce ísť k nám, ide iba o peniaze

Na tribúne bol Róbert Polievka. Znamená to, že príde?

Neviem, že bol na tribúne. Nebol som s ním v kontakte. Uvidíme, aké budú rokovania. Róbert chce ísť k nám. Je to otázka financií. Kto povie, že ho peniaze nezaujímajú, klame alebo si ich nezaslúži. Vždy sú dôležité.

Futbal je láska, ale aj zamestnanie. Rozpočet sa trochu zvýšil a to je dobré, aby nebola ťarcha na rodine Kmotríkovcov.

Bude pre hráčov extra motivácia bojovať o miesto v zostave, keď máte istotu skupinovej fázy jedného z troch európskych pohárov?

Máme šancu na postup do Ligy majstrov. Únava ma prekonáva, koľko budeme hrať zápasov? Desať? Neviem, kto bude hrať, ale ja nie. (smiech) Ak sa posilníme, uhráme možno nejaký zázrak.

Verím, že čo mi Ivan povedal, to aj dodrží. Sľúbim mi deviatku – buď to bude Polievka, alebo niekto zo zahraničia. Agenti Ivanovi i mne posielajú správy a núkajú sto hráčov, ale kvalita nie je taká, aby sme ich zobrali.

12. Slovan vs Mostar tím Čítajte viac Kung-fu Kucka, rýchly gól a nervy v závere. Vypredaná aréna šalela, dráma s dobrým koncom

Bolo pre niektorú z posíl podmienkou, aby ste hrali v pohárovej Európe až do decembra?

Jediná podmienka sú peniaze. Keď ich máte, môžete ich kúpiť. Je tam kopec hráčov, napríklad z ruského či ukrajinského trhu. Pozeráme sa aj do Škandinávie. Verím, že sa peniaze uvoľnia. Chcem hráčov, čo nás posilnia.

Budete vo zvyšku ťaženia na medzinárodnej scéne pokojnejší?

Je to upokojenie v zmysle, že tlak v Slovane je veľký, aby sme čosi uhrali. Tu musíte vyhrávať, byť na špici. Momentálne to mužstvo je zdravé i dobré, ale kvalita môže ísť hore.

Chýba mi Čakvetadze i Green, ktorý hral na konci lepšie. Chcel ísť domov, ale pre mňa to bolo trochu nepochopiteľné.

V stredu bude jasné, či sa v 3. predkole stretnete so Šerifom Tiraspoľ, alebo Maccabi Haifa (prvý duel sa skončil 1:0, pozn.). Koho favorizujete?

Myslím, že postúpi Maccabi. Majú skvelý tím. V stredu nás znova čaká zápas ako o život. Musíme uhrať doma dobrý výsledok, aby sme vonku mohli naďalej bojovať o postup. Chceme viac. Základ máme, teraz túžime po nadstavbe.

Postup Slovana v Lige majstrov cez Zrinjski Mostar Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Už v druhej minúte sa po centri Lucasa Lovata...

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Zrinjski Mostar