Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Šéf Slovana Kmotrík dementoval správy o Čakvetadzeho odchode. Weiss ho pochválil i podpichol

Tréner Weiss je spokojný s kádrom, ktorý má k dispozícii. Príjemne ho prekvapili mladíci i nové posily. Zamotali mu hlavu aj napriek tomu, že príprava netrvala dlho.

"Zajtra bude 30. deň prípravy. Mali sme vynikajúce podmienky. Hráči prichádzali neskôr a bol aj reprezentačný termín. Prvé dva týždne niektorí hráči chýbali, ale to nie je výhovorka, ale fakt.

Vzali sme hráčov z B-tímu a príprava bola vynikajúca. Postupne prichádzali aj posily – Wimmer, Tolič, Borjan a tiež hráči z reprezentácie.

Borjan nemá vážne zranenie, je v plnej záťaži. Čakáme na Blackmana, mal by prísť v najbližších dňoch.

Z hosťovaní sa vrátili Vojtko a tiež Bajrič. Sú to pre nás alternatívy. Pri Kenanovi som prehodnotil svoj postoj k nemu po dvoch rokoch. Matúš potreboval hernú prax a získal skúsenosti.

Keď prišiel, neveril si toľko, ako teraz. Je to dobrý chlapec, môže byť platný hráč pre Slovan.

Čo sa týka Bajra, sadli sme si po návrate. Vysvetlili sme si veci, pre ktoré v mužstve aj kvôli mne nebol a teraz v ňom zostáva.

Máme čistý stôl. Verím, že zajtra nastúpi a ukáže, že patrí do Slovana.

Savvidis sa ukazuje skvele, zapadol do mužstva. Uvidíme, čo bude s Čavričom. Ak by odišiel, budeme potrebovať náhradu. Budem rád ak zostane, ale rešpektujem aj to, čo futbal prináša," povedal hlavný tréner Vladimír Weiss st.

SR Futbal FL 8. kolo Skupina o titul Šláger TTX Čítajte viac Ustrelení favoriti. Slovan i DAC opäť utiekli rivalom, pozrite si pohyby v kádroch

Tréner pochválil vedenie klubu za to, že odviedlo kvalitnú prácu na prestupovom trhu. Aj keď…

"Som spokojný, hoci ja nikdy nie som spokojný na sto percent. Hráči tu majú vytvorené výborné podmienky a my k tomu chceme pridať aj výsledky.

Gro mužstva zostalo pokope, odišli štyria hráči zo základu, ale mužstvo sme sa snažili adekvátne doplniť. Uvidíme, čo sa ešte podarí, prestupové obdobie trvá.

Verím, že predvedieme dobrý výkon v prvom zápase proti Swiftu. V zostave nebude veľa zmien, máme skúsený tím. Mužstvo je pripravené, zápas ukáže, ako sme na tom," reagoval Weiss st.

Video

Informácie k zajtrajšiemu súperovi sa mu zháňali ťažko. Luxemburský majster prešiel zmenami a príliš veľa informácií smerom von belasým neposkytol.

"Swift sa uzavrel na sociálnych sieťach, nemal ani video z prípravných zápasov. Vychádzali sme z uplynulej sezóny, ale prišiel nový tréner. Uvidíme, v akom zložení príde.

Mám v zostave jeden dva otázniky, ako vždy. Verím v našu silu a úspech," doplnil Weiss st.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.