Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tomáš Tatar pomohol svojej škole

Kompletné hokejové výstroje zakúpil pre začínajúcich hokejistov v Základnej škole s materskou školou Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom Tomáš Tatar.

12.11.2014 16:30
debata (1)

Útočník tímu NHL Detroit Red Wings na svoju základnú školu nezabúda ani pri svojich hokejových povinnostiach.

Pretože sám nemohol prísť, poveril svojho agenta Petra Neveriša, priateľa Dávida Burdeja a brata Tibora, aby prostredníctvom primátora mesta Jozefa Gašparíka odovzdali škole 12 hokejových a jeden brankársky výstroj. Hokejové nádeje si ich prevzali v týchto dňoch. Pred troma rokmi už škole venovali výstroj bývalí dubnickí hokejisti.

ZŠ a MŠ Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom vychovala viacerých hokejových reprezentantov. Okrem Pavla Demitru ju navštevovali aj Ivana Baranka, Mário Bližňák, Marek Hovorka i Tomáš Tatar. Tomáš sa po sezóne rád vracia na svoju bývalú základnú školu.

Zavítal do nej aj na konci školského roka, keď najlepším žiakom odovzdával diplomy a ocenenia. Už vtedy prisľúbil, že sa bude snažiť škole pomôcť. Z roka na rok totiž v Dubnici nad Váhom ubúdajú mladé hokejové talenty. Jedným z dôvodov je aj to, že hokejový výstroj je pre pre viaceré rodiny veľká finančná záťaž, a tak si ho nemôžu dovoliť zakúpiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar