Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymara čaká v novom klube súkromné lietadlo i vila s personálom. Šéf PSG mu poslal odkaz

Brazílsky futbalista Neymar prestúpil z Paríža Saint Germain do saudskoarabského klubu Al-Hilal. O dohode informoval klub v oficiálnom vyhlásení.

15.08.2023 20:23
debata (2)

Novú posilu predstavil Al-Hilal aj na svojich sociálnych sieťach. Vo videu 31-ročný útočník uviedol: „Som tu v Saudskej Arábii, som v Al-Hilal.“

Paríž Saint-Germain podľa mediálnych správ už nejaký čas rokoval s predstaviteľmi Al-Hilalu o tom, ako zrealizovať prestup.

Neymar prišiel do PSG v roku 2017 z Barcelony za rekordných 222 miliónov eur a jeho kontrakt mal vypršať v roku 2025. V nedávnom období dostal viacero ponúk, no najlukratívnejšia bola práve zo Saudskej Arábie. O jeho služby sa zaujímala aj Barcelona.

Moises Caicedo Čítajte aj Na ostrovoch padol prestupový rekord. Najdrahší hráč v histórii dal Liverpoolu košom

"Je vždy ťažké rozlúčiť sa s tak úžasným hráčom, akým je Neymar. Je to jeden z najlepších futbalistov na svete.

Nikdy nezabudnem na deň, keď prišiel do PSG, a na to, čím prispel nášmu klubu za uplynulých šesť rokov. Zažili sme skvelé chvíle a Neymar bude navždy veľkou súčasťou našej histórie," uviedol v oficiálnom vyhlásení PSG prezident klubu Nasser Al-Khelaifi.

Kevin  De Bruyne Čítajte aj Guardiola zažíva ťažké momenty. Kľúčový muž City bude pauzovať niekoľko mesiacov

Brazílsky kanonier strelil za PSG 118 gólov v 173 zápasoch počas šiestich sezón, ktoré sprevádzali zranenia.

Získal päť titulov v Ligue 1 a tri francúzske poháre. V roku 2020 si zahral finále Ligy majstrov, v ktorom zvíťazil Bayern Mníchov 1:0.

Kylian Mbappé Čítajte aj Pohroma v Paríži? Francúzske médiá zverejnili časť z listu, ktorý zaslal katarský majiteľ tvrdohlavému Mbappému

Súkromné lietadlo a vila s personálom

Neymara čaká po prestupe poriadna dávka luxusu. Okrem obrovského platu bude mať k dispozícii aj súkromné lietadlo a vilu s personálom. Mecenáši klubu mu okrem toho sľúbili aj odmeny za reklamu pre klub.

Francúzsky majster Paríž Saint Germain zinkasoval za Brazílčana približne 100 miliónov eur. Ročný plat útočníka bude vo výške 200 miliónov eur.

7. Athletic Club Bilbao Čítajte aj Bayern šiel bokom. Real predstavil náhradu za Courtoisa, hviezdny brankár neváhal ani sekundu

Ak sa bude saudskoarabskému tímu dariť, Brazílčan dostane ďalšie príplatky. Za každé víťazstvo by si mal prilepšiť o približne 80-tisíc eur.

Nová posila klubu je tiež mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach, čo chce vedenie využiť. Za každý príspevok, ktorý bude propagovať klub, získa zhruba 500-tisíc eur. Informoval o tom portál news.italy24.com.

Tehotná priateľka Neymara Bruna Biancardi Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Priateľka slávneho brazílskeho futbalistu...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Al-Hilal