Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Guardiola zažíva ťažké momenty. Kľúčový muž City bude pauzovať niekoľko mesiacov

Zranenie stehenného svalu futbalistu Kevina De Bruyneho si zrejme vyžiada operáciu. Tridsaťdvaročný stredopoliar by mal Manchestru City chýbať do konca kalendárneho roka.

15.08.2023 19:29
Kevin  De Bruyne Foto: ,
Kevin De Bruyne.
debata

Informovala o tom agentúra AFP.

De Bruyne utrpel zranenie hneď na začiatku piatkového zápasu v Premier League, v ktorom obhajca titulu zdolal v úvodnom kole nového ročníka Burnley 3:0.

7. Athletic Club Bilbao Čítajte aj Bayern šiel bokom. Real predstavil náhradu za Courtoisa, hviezdny brankár neváhal ani sekundu

Belgický reprezentant si spôsobil podobný zdravotný problém už pred dvoma mesiacmi vo finálovom zápase Ligy majstrov, keď City zdolalo Inter Miláno (1:0) a premiérovo získalo titul.

"Je to vážne zranenie. Musíme sa rozhodnúť, či operovať, alebo nie. Myslím si, že rekonvalescencia bude trvať tri, alebo štyri mesiace. Kevin má špecifické kvality.

Moises Caicedo Čítajte aj Na ostrovoch padol prestupový rekord. Najdrahší hráč v histórii dal Liverpoolu košom

Stratiť ho na dlhší čas je pre nás naozaj ťažké. Zároveň sa však musíme pozerať dopredu. Jeho schopnosti sú nenahraditeľné, ale máme hráčov s iným talentom," uviedol tréner Guardiola pred finálovým zápasom Superpohára UEFA medzi City a Sevillou v Aténach.

Úradujúci anglický majster prišiel už o dve opory z minulej sezóny, keďže Ilkay Gundogan prestúpil do Barcelony a Riyad Mahrez odišiel do saudskoarabského klubu Al-Ahli.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Kevin De Bruyne