Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pohroma v Paríži? Francúzske médiá zverejnili časť z listu, ktorý zaslal katarský majiteľ tvrdohlavému Mbappému

Bezodplatný odchod Kyliana Mbappého v lete 2024 by mohol mať pre Paríž St. Germain veľké a predovšetkým nepríjemné následky. V liste zaslanom hráčovi 4. augusta PSG oznámilo, že to môže dokonca viesť k vlne prepúšťania.

11.08.2023 18:09
Kylian Mbappé Foto:
Kylian Mbappé.
debata (5)

Telenovela okolo Mbappého sa nekončí. Hráč tento štvrtok pre Le Parisien radikálne oznámil, že zostane v Paríži aj v budúcej sezóne. A to aj napriek hrozbám zo strany jeho vedenia, že ho najbližších desať mesiacov nechá sedieť na tribúne.

Počas rozhovoru s prezidentom klubu a katarským mecenášom Násirom Al-Chelajfím francúzsky reprezentant potvrdil, že chce ukončiť zmluvu bez aktivovania jednosezónnej opcie. Informáciu potvrdil Canal +. Šéf PSG údajne dúfal v iné rozhodnutie.

Zmluva pre Mbappého od Al Hilalu Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Pôjde alebo odolá? Kylian Mbappé má na stole...

Aj preto vraj poslal Mbappému list, v ktorom ho prosil, aby zostal v hlavnom meste Francúzska. L'Equipe následnej zverejnil z neho krátky výňatok. Reč je o dramatických dôsledkoch, ktoré Mbappého odchod zadarmo môže mať na PSG.

„Potom by sme museli prehodnotiť politiku integrácie mladých hráčov do prvého tímu a s najväčšou pravdepodobnosťou aj spustiť vlnu prepúšťania. To by spochybnilo všetko, čo sa v klube vybudovalo,“ píše sa v liste.

Pripomíname, že na začiatku júla sa Parížanom upísal aj slovenský reprezentant Milan Škriniar, ktorý medzi nich zamieril z Interu Miláno. Tiež zadarmo.

Vodičák nemá, luxusné autá áno. Mbappého Ferrari Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Ferrari 488 Pista - 2018

Ako uviedol Canal +, Násir Al-Chelajfí spolu so športovým riaditeľom Luisom Camposom a trénerom Luisa Enriqueho potvrdili obsah listu. Nič však nepomáha. Mbappé nemá v úmysle reagovať na aktuálne ponuky Realu Madrid, ktorý je údajne jeho voľbou číslo jeden.

Francúzske médiá píšu, že PSG ani zďaleka nie je v tomto prípade v silnej pozícii, ale Mbappému už oznámilo, že v tejto sezóne neodohrá žiadny zápas, ak bude situácia pretrvávať.

Patová situácia tak pokračuje…

Kylian Mbappé 1 Čítajte viac Mbappé sa odmietnutím najnovšej ponuky PSG vyhol tomu, aby ho klub oklamal
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé #Násir Al-Chelajfí