Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mastná pokuta! Tréner Newcastlu zaplatí za úder hlavou 100 000 libier

Anglický prvoligový futbalový klub Newcastle United potrestal kouča svojho mužstva Alana Pardewa pokutou 100 000 libier za fyzický útok na Davida Meylera počas sobotňajšieho stretnutia 29. kola Premier League na pôde tímu Hull City.

02.03.2014 18:16
Alan Pardew, David Meyler Foto: ,
Tréner Newcastlu Alan Pardew v hádke s Davidom Meylerom z Hull City.
debata

Informovala o tom internetová stránka Sky Sports aj s dôvetkom, že zo strany „strák“ zároveň ide o jedinú konzekvenciu.

Päťdesiatdvaročný Pardew môže čeliť ďalším sankciám od národnej asociácie FA po tom, ako počas víťazstva 4:1 na KC Stadium hlavou atakoval írskeho stredopoliara domácich a rozhodca Kevin Friend ho v 72. min vykázal na tribúnu.

„Jeho správanie bolo neakceptovateľné a nezodpovedalo tomu, čo očakávame od trénera Newcastlu United. Najviac sme sklamaní z toho, že incident zatienil fantastický výkon mužstva a excelentný výsledok, ktorý nás posunul na ôsmu priečku v tabuľke. Žiaľ, titulky sa budú venovať niečomu inému. Alan sa okamžite po zápase ospravedlnil hráčovi, celému klubu Hull City a fanúšikom oboch tímov. Večer sme spolu hovorili a zopakoval, ako veľmi ho to mrzí. Prijal formálnu výstrahu a sankciu 100 000 libier. Teraz sme urobili hrubú čiaru a nehodláme sa k tomu vracať,“ uvádza sa v komuniké klubu.

Prezident FA Greg Dyke potvrdil, že disciplinárka sa bude touto vecou zaoberať: „Vyzeralo to byť vážne a vyšetríme to, ale v tejto fáze nepoviem nič viac.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Hull City #Alan Pardew