Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obchodná sila Messiho v praxi: Stačil jeden príspevok a pizza v Miami ide na dračku

Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty Lionel Messi poďakoval reštaurácii na Instagrame za kus dobrého jedla a pizzerii razom začal prekvitať biznis.

20.09.2023 09:45
Messi a pizzeria Foto:
Lionel Messi urobil pizzerii v Miami perfektnú reklamu.
debata

Argentínska pizzeria v srdci Miami s názvom Banchero sa dočkala nečakanej vzpruhy, keď sa o nej v príspevku na Instagrame zmienil kapitán majstrov sveta z Kataru.

Vzhľadom na to, že Messi má 487 miliónov podporovateľom dalo sa čakať, že jeho slová vďaky na adresu Banchero Miami neodstanú bez odozvy.

Pizzeria nedávno na sociálnej sieti zverejnila snímku s dlhým radom, ktorý sa vytvoril pred reštauráciou. „Roh 71 a Collins Avenue, pozrite sa na to! Ďakujeme všetkým, že si nás vybrali, vďaka (emoji kozy) za život,“ napísal podnik. Pre vysvetlenie, koza predstavuje symbol najlepšieho hráča všetkých čias podľa anglického greatest of all times, čiže GOAT.

Pochvalný príspevok Lionela Messiho na pizzeriu... Foto: Instagram
Lionel Messi pizza Pochvalný príspevok Lionela Messiho na pizzeriu na Instagrame.

V sérii záberov zverejnených na jeho Instagram Stories zdieľal Messi obrázky privezenej pizze krátko po návrate z reprezentačného zrazu. Po krátkom odskočení si do Južnej Ameriky sa asi nevedel nabažiť „domácej“ kuchyne.

Objednal si pizzu s názvom Don Antonio, čo je v podstate argentínska pizza a je špecialitou reštaurácie v Miami. Obsahuje mozzarellu, paradajkovú omáčku, plátky paradajok, cibuľu, ančovičky a olivy.

Lionel Messi Čítajte viac Ohromujúce zábery Messiho exkluzívnej vily. Koľko miliónov dal za megastavbu na Floride?

Od stretu s Messim sa podnik Banchero sám označuje ako domov obľúbenej pizze Lea Messiho. A práve to inšpirovalo stovky zákazníkov, aby sa hrnuli ochutnať to, čo si objednal slávny futbalista.

„Najlepšia pizza v Miami!!! Alebo: „Ak si ich vyberie Messi, čo viac si môžete priať?“ Aj takéto odkazy nechávali fanúšikovia v komentároch.

Láska až za hrob. Antonela Roccuzzo a Leo Messi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Šťastná rodinka s priezviskom Messi po...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Major League Soccer #Inter Miami