Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ohromujúce zábery Messiho exkluzívnej vily. Koľko miliónov dal za megastavbu na Floride?

Lionel Messi sa veľmi rýchlo udomácnil v zostave Interu Miami a o to isté sa snaží aj v súkromí. Na Twitteri sa objavili úžasné zábery jeho nového domova na Floride.

12.09.2023 20:30
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi sa aktuálne nachádza v Bolívii, kde sa s Argentínou predstaví v kvalifikačnom súboji o postup na majstrovstvá sveta.
debata (3)

Messi sa v USA stal stredobodom pozornosti od svojho príchodu z Paríža St. Germain a za pár týždňov priniesol klubu Davida Beckhama a jeho fanúšikom mnoho radostných chvíľ.

Kapitán majstrov sveta z Argentíny debutoval za oceánom 21. júla, keď strelil z priameho kopu víťazný gól. Odvtedy nastúpil na 11 stretnutí a zaznamenal rovnaký počet presných zásahov.

Paul Pogba Čítajte viac Dopingový škandál v Taliansku. Bývalý najdrahší hráč sveta mal užívať testosterón

Aj vďaka nemu sa Inter Miami dočkal prvej trofeje, Ligového pohára a aktuálne pomáha mužstvu k postupu do play off v americkej Major League Soccer.

Spokojnosť Messimu zabezpečuje aj dokonale fungujúce rodinné zázemie a luxusná vila na Floride. Na Twitteri sa teraz objavili zábery jeho honosného sídla vo Fort Lauderdale:

Nehnuteľnosť mal Messi kúpiť za v prepočte 10 miliónov eur, má 10 spální, bazén, domáce kúpele a aj dve prístaviská pre lode.

V megastavbe s rozlohou bezmála tisíc metrov štvorcových sa nachádza aj garáž pre tri autá. Messi sa pritom dokáže dopraviť na štadión DRV PNK Inter Miami aj na tréningové ihrisko za menej ako 15 minút.

Messi podpísal zmluvu s klubom MLS do konca roku 2025. 36-ročný držiteľ siedmych Zlatých lôpt je aktuálne s Argentínou v Bolívii, kde sa predstaví v zápase kvalifikácie na MS 2026, ktoré sa uskutočnia v USA, Mexiku a Kanade.

Hodnotenie Slovákov v zápase s Lichtenštajnskom Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Výkony Slovákov sme zhodnotili známkami od 1 do...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Lionel Messi #Major League Soccer #Inter Miami