Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ich cesta plná lásky sa skončila. Prominentný tenisový pár informoval o priateľskom rozchode

Španielska tenistka Paula Badosová a Grék Stefanos Tsitsipas už netvoria pár.

07.05.2024 08:44
Paula Badosová, Stefanos Tsitsipas Foto:
Paula Badosová (vľavo), Stefanos Tsitsipas and Arina Sobolenková.
debata (9)

Dvadsaťšesťročná rodáčka z New Yorku, ktorej v aktuálnom rebríčku WTA patrí až 126. priečka, bola však aj svetovou dvojkou, o tom informovala na sociálnych sieťach.

Spomenutí tenisti tvorili pár od vlaňajška, podľa Badosovej sa však „rozhodli priateľsky rozísť“.

"Zdieľali sme cestu plnú lásky a učenia, teraz ako priatelia s nesmiernou vzájomnou úctou sme sa rozhodli napredovať na našich vlastných cestách.

bad Čítajte viac Smutný pohľad na bývalú svetovú dvojku. Frustrácia zo začarovaného kruhu ju na kurte dohnala až k slzám

Sme vďační za podporu našich priateľov, rodiny a všetkých, ktorí boli súčasťou nášho príbehu. Pri prechode do tejto novej kapitoly našich životov si naďalej navzájom želáme len to najlepšie vo všetkých našich snahách," uviedla španielska tenistka.

Badosová aj vinou série zranení vypadla z elitnej stovky svetového rebríčka, v tejto sezóne má bilanciu 6 víťazstiev a 9 prehier.

Jej grandslamovým maximom je štvrťfinále na Roland Garros v Paríži z roku 2021. "Tenisová úroveň tam je, no ešte sa potrebujem emocionálne zotaviť.

djokovič Čítajte viac Djokovič je sebec! Tsitsipas ironicky glosoval, jeho slová sa v Srbsku nestretli s pochopením

Každý týždeň je zatiaľ sklamanie. Bola som na vrchole a je ťažké vidieť samu seba na dne," uviedla koncom apríla po prehre v 1. kole dvojhry žien na turnaji WTA 1000 v Madride.

Aj 25-ročný Tsitsipas prehral na prestížnom podujatí ATP Masters 1000 v Madride už svoj prvý zápas, aktuálne mu patrí 7. pozícia v rebríčku ATP.

Do grandslamového finále sa dostal na Roland Garros 2021 aj Australian Open 2023, v oboch prípadoch podľahol Srbovi Novakovi Djokovičovi.

Slávne tenistky, ktoré nikdy nevyhrali Grandslam Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Poznal ich každý tenisový fanúšik, mnohé z nich...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #rozchod #Stefanos Tsitsipas #Paula Badosová