Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Brit rýpe do Djokoviča: Nie si najlepší. Srbi zúria, poslali mu viac ako tisíc správ a píšu o hanbe

Bramble poukazuje na to, že čísla nedokážu dať odpoveď na to, kto je najväčším tenistom všetkých čias. Do úvahy vraj treba brať viacero ďalších faktorov.

"Napríklad to, v akom čase daný hráč hral, jeho fyzické prednosti. Djokovič vyhral od roku 2019 osem grandslamov. V tom období však bol Federer už príliš starý a veľmi často zranený na to, aby mohol hrať na vrchole.

Chcem tým povedať, že tieto grandslamy nie sú síce bezcenné, no majú menšiu hodnotu," tvrdí Bramble.

„Djokovič síce nemá tri metre, no je veľmi rýchly a felxibilný. Hovorí sa o ňom, že je akoby z gumy. A to je obrovská výhoda. Umožňuje mu ničiť súperov. Jeho fyzická výhoda preto znižuje veľkosť jeho úspechov,“ dodáva Brit.

Po uverejnení textu s týmito myšlienkami sa do Brambla pustili na sociálnych sieťach davy Djokjovičových fanúšikov.

Novak Djokovič - Casper Ruud Čítajte viac Majster Novak. Djokovič nedal Ruudovi šancu, má rekordný 23. grandslamový titul

Tí mu v priebehu necelých 24 hodín poslali na Twitteri viac ako tisíc urážlivých správ. Srbský portál Blic.rs označil jeho riadky za hanebné.

To však Brambla nijakým spôsobom nerozrušilo.

„Kedy som povedal, že Novak nie je najlepší? Hovorím len to, že počet grandslamových titulov nedáva na túto otázku odpoveď. Počítajú sa aj iné faktory, to by ste mali všetci prijať. Mier a láska,“ odkázal všetkým Bramble.

© Autorské práva vyhradené

102 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Roger Federer #Novak Djokovič #grandslam #Roland Garros 2023