Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hlohovec ukončil famóznu sériu Prešova. Doma mu uchmatol bod

Nevídaná víťazná séria hádzanárov Tatrana Prešov v extralige mužov sa skončila v stredu večer po 73 zápasoch, v ktorých odchádzali z palubovky so ziskom dvoch bodov. V poradí 74. víťazstvo za sebou už nepridali, keď v predohrávanom stretnutí 8. kola nadstavbovej časti A-skupiny (o 1. - 6. miesto) len remizovali.

18.03.2015 20:54
debata

Po vyše dvoch rokoch ich aspoň o bod obrali hráči HC Sporta Hlohovec, ktorí v domácom prostredí uhrali s úradujúcim majstrom nerozhodný výsledok 28:28 (13:13). V dramatickom závere mohli nakloniť skóre na svoju stranu oba tímy, ale v posledných sekundách zaskveli sa brankári – najskôr Prešovčan Krupa a potom aj hlohovský Žernovič.

Hlohovčania síce preťali víťaznú šnúru Šarišanov, ale ich druhá séria naďalej trvá. V hale na Zábraní to bol v stredu pre Tatran v poradí 75. duel najvyššej slovenskej súťaže bez premožiteľa za sebou.

Ani prvé menšie zaváhanie v sezóne na domácej scéne nič nemení na suverénnom postavení prešovského klubu na čele tabuľky. Sporta získala cenný bod, ktorý jej môže pomôcť v boji o 2. priečku pred play-off.

HC Sporta Hlohovec – Tatran Prešov 28:28 (13:13)
Najviac gólov: Guzy 5, Laho 5/2, F. Zaťko 4/1 – Antl 9, Rábek 5, Sadovyj a Číp po 4 Pok. hody: 6/3 – 2/1, vylúčení: 4 – 5, rozhodovali: M. Sivák a Oťapka, 1100 divákov

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatran Prešov #Sporta Hlohovec