Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štokholm videl päť gólov. V súboji tradičných značiek vyhralo Toronto

Hokejisti Toronta Maple Leafs zvíťazili nad Detroitom Red Wings 3:2 v zápase Global series v Štokholme.

18.11.2023 07:02
Toronto Maple Leafs Foto:
Radosť hokejistov Toronta Maple Leafs.
debata

Bilanciou gól a dve asistencie sa na obrate z 0:2 podieľali útočníci William Nylander a John Tavares. Toronto odohrá vo Švédsku aj nasledujúci zápas proti Minnesote.

Detroit viedol už 2:0 po tom, čo Holanďan Daniel Sprong skóroval v 2. tretine z trestného strieľania a na radosť švédskeho publika sa o dve minúty presadil aj Lucas Raymond.

Detroit však v tretej časti prišiel o nádejný náskok a góly Tylera Bertuzziho, Nylandera a kapitána „javorových listov“ Tavaresa znamenali tretie víťazstvo Toronta za sebou.

Connor Bedard Čítajte viac Ohromná pocta pre generačný talent. Draftovú jednotku Bedarda chválil samotný Gretzky

Maple Leafs dosiahli 20. bod v sezóne a v tabuľke Východnej konferencie sa dostali na 4. miesto práve pred Detroit, ktorý má po druhej prehre za sebou o bod menej.

Hráči Winnipegu zdolali na domácom ľade Buffalo 3:2 a triumfovali v piatom z uplynulých šiestich zápasov. Do zostavy hostí sa vrátil útočník Alex Tuch, ktorý v druhej tretine znížil na priebežných 2:1.

Pre Sabres to bol prvý zápas počas predpokladanej približne mesačnej absencie ofenzívneho lídra Tagea Thompsona, ktorý utrpel zranenie v hornej časti tela. Sabres prehrali tretí zápas za sebou.

NHL – výsledky
Detroit – Toronto 2:3, Winnipeg – Buffalo 3:2, Anaheim – Florida 1:2

Nový najväčší hokejový štadión na svete Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si podrobnosti o najväčšej hokejovej...
debata chyba