Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ohromná pocta pre generačný talent. Draftovú jednotku Bedarda chválil samotný Gretzky

Zdalo sa málo pravdepodobné, že sa 18-ročného útočníkovi Chicaga Blackhawks a draftovej jednotke podarí ustáť enormný tlak pri vstupe do NHL. No generačný talent Connor Bedard presviedča expertov aj fanúšikov o svojej výnimočnosti týždeň čo týždeň.

17.11.2023 22:16
Connor Bedard Foto: ,
Connor Bedard dal v novej sezóne NHL už deväť gólov v trinástich zápasoch.
debata (1)

Superhviezda Blackhawks má neuveriteľnú štatistku, keď v úvodných 13 stretnutiach novej sezóny zaznamenala rovnaký počet bodov (9+4). Jeho genialitu na ľade si všimol aj najlepší hokejista všetkých čias.

Wayne Gretky, ktorý počas duelov pôsobí ako analytik stanice TNT neskrýval nadšenie z Bedardovho vstupu do najkvalitnejšej ligy sveta.

„Musel hrať v Toronte, Montreale, Colorade, dvakrát stál proti Bostonu aj proti Vegas. Všetko sú to kvalitné hokejové tímy. Zvládol každý zápas a môžete vidieť, ako si čoraz viac verí,“ vystrúhal mladíkovi poklonu Gretzky.

Matthew Knies Čítajte viac Má 21 rokov, slovenských rodičov a žiari za Toronto. Hviezdička z NHL navštevuje Bratislavu

Legendárna 99-ka dodala, že 18-ročný fenomén nielen že splnil očakávania veľkolepého talentu, ale ich dokázal aj prekonať.

„Pri mladých je jednou z ťažkých vecí, že im musíte neustále pripomínať, aby strieľali. A oni nechcú, nechcú byť sebcami. Ale nie je to o tom, treba zobrať zodpovednosť a vystreliť a Connor to robí,“ doplnil Gretzky s tým, že podľa neho bude Bedard v nasledujúcich mesiacoch ešte lepší, ako si všetci mysleli.

Zoznámte sa - kanadský supertalent Connor Bedard Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Bedard sa narodil v júli 2015 vo Vancouvri....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Wayne Gretzky #Connor Bedard