Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Provokácie Slovana? Občas sa to zvrhne. Fascinuje ma však jedna vec, vraví tréner Košíc. V autobuse si pustí Pearl Jam

V úvodnom štvrťfinále medzi Košicami a Slovanom... Foto: František Iván
SR Košice šport hokej TEL 1/4 Slovan KEX V úvodnom štvrťfinále medzi Košicami a Slovanom sa na ľade poriadne iskrilo.

Aká?

Vyžrebovanie vyšlo tak, že oni hrajú domáce zápasy v piatok a v sobotu, my v pondelok a utorok. Je to zaujímavé. Očakávam však, že atmosféra bude skvelá.

Zápasy vonku nám v sezóne idú veľmi dobre. Verím, že opäť ukážeme mentálnu silu. Musíme naďalej pracovať skvele v defenzíve a využívať šance. Zároveň som si istý, že nám Slovan nič nedaruje. Musíme na to byť pripravení.

Nastanú pred dvojzápasom na Slovane zmeny v zostave? Dostane príležitosť v bránke Jaroslav Janus?

Zatiaľ sme sa o tom s trénerom brankárov nebavili, ale pochybujem o tom. Rozhodnutie urobíme spoločne. Riečický bol v prvých dvoch zápasoch skvelý. Navyše nechceme meniť víťaznú zostavu. Všetky štyri formácie nám fungujú skvele.

VIDEO: Záznam z druhého zápasu štvrťfinále Košice – Slovan

Mário Lunter v druhom zápase nehral. Jeho zdravotný stav posudzujeme na dennej báze. Verím, že bude v poriadku a nastúpi. Zopár chlapcov si po druhom zápase odnieslo menšie šrámy, uvidíme, ako na tom budú.

Je medzi nimi aj kapitán Michal Chovan, ktorý sa po jednom zo zákrokov ťažko zdvíhal z ľadu?

Aj v jeho prípade platí, že to nie je vážne, ale zároveň to nemôžeme podceniť. Budeme ho sledovať a zvážime všetky možnosti.

Čaká vás dlhá cesta do Bratislavy. Ako ju zvyknete tráviť?

Tieto dlhé cesty autobusom sú skvelé na taktickú prípravu. Otázkou, čo budem robiť vo voľnom čase, ste ma zaskočili. Príliš veľa ho nemám.

SR Hokej TEL 38.kolo Košice Zvolen KEX Čítajte viac Z jednej polovice Čech, z druhej Slovák. Viem, kde je moje miesto, vraví opora Košíc. Slovan? Nič lepšie sme si nemohli priať

Žiadne filmy ani hudba?

Hudbu si pustím aj počas práce. Počúvam všetko možné. Najradšej mám grunge z 90-tych rokov. Obľúbenými kapelami sú Pearl Jam a Tragically Hip. Tú zbožňuje väčšina Kanaďanov. Filmy si pozriem väčšinou až po sezóne. Doma mám na to viac času.

Koľko zarábajú hokejisti na Slovensku? Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
V ktorom slovenskom klube zarábajú hokejisti...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HC Košice #Dan Ceman