Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dohoda je na svete. Rozhodli o vysielateľovi hokejovej extraligy

Slovenskí hokejoví fanúšikovia budú môcť sledovať zápasy najvyššej domácej súťaže od novej sezóny 2023/24 na obrazovkách JOJ Šport.

21.07.2023 18:55
SR Hokej TEL 38.kolo Košice Zvolen KEX Foto:
Ilustračná snímka.
debata (1)

Informoval o tom Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH), ktorý uzavrel spoluprácu so spoločnosťou Slovenská produkčná.

Televízna hokejová sezóna odštartuje v pondelok 31. júla zápasmi z prestížneho Hlinka Gretzky Cupu v Trenčíne, na ktorom sa predstaví svetová elita v kategórii do 18 rokov.

Honzek Čítajte aj Boha, zostávaš v Kanade? Zámorské kamery zachytili rozradostených Slovákov, otázka smerovala na „monštrum“

Počas ročníka sa na obrazovkách JOJ Šport objavia aj televízne prenosy z extraligy mužov, TIPOS SHL, JOJ Šport Slovenského pohára, ale aj majstrovstiev sveta mužov, hokejistov do 20 rokov a taktiež hráčov do 18 rokov.

Program doplnia prenosy z medzinárodných turnajov, na ktorých sa predstavia slovenské reprezentačné výbery.

"Spoluprácu s JOJ Šport sme si vyskúšali už v predchádzajúcich sezónach a vďaka nej sa na televízne obrazovky dostali zápasy TIPOS SHL, mládežníckych reprezentácií, projektu SR 18 v druhej najvyššej súťaži či súboje Slovenského pohára, ktoré dovtedy chýbali v televíznej ponuke na našom trhu.

Adam Gajan a Juraj Pekarcik Čítajte aj Vyčnieval už ako prváčik, mení sa na obrovský živel. Mladého Slováka kluby odmietali, zlom nastal, keď spravil čosi netradičné

Máme radosť, že spolupráca sa rozširuje aj o vysielanie Extraligy mužov," povedal pre hockeyslovakia.sk generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.

Práva na televízne vysielanie extraligy sú majetkom SZĽH a o ostatných marketingových právach extraligy Slovenský zväz ľadového hokeja rokuje s klubmi najvyššej súťaže.

Predstavitelia extraligových klubov sa zaviazali k vytvoreniu nového záujmového združenia, ktoré by malo tieto marketingové práva vykonávať.

Slováci, ktorí vkročili do NHL priamo z extraligy Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
IVAN ČIERNIK
Dnes už 44-ročný niekdajší...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tipos extraliga #JOJ Šport