Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pánik si našiel nový klub. Slováci tam tvorili takmer tretinu tímu

Slovenský hokejový reprezentant Richard Pánik by sa mal po 14 rokoch vrátiť do českej extraligy.

01.07.2023 07:47
Pánik hokej Foto:
Richard Pánik v drese Slovenska na MS 2023.
debata

Skúsený útočník, ktorý odohral minulú sezónu v drese HC Lausanne, by sa mal vrátiť do Třinca, kde pôsobil počas mládežníckej kariéry.

Český portál iSport.cz informuje, že obe strany doťahujú posledné detaily spolupráce.

Pánik hokej Čítajte viac Na ľade jeden z najlepších, keď má odpovedať, ignorant. Prečo Pánik adresoval novinárom vulgárne slová?

Pánik počas kariéry hral aj v NHL, na konte má cez 540 zápasov v tímoch ako Tampa Bay, Toronto, Chicago, Arizona, Washington, Detroit či New York Islanders.

Třinec v posledných rokoch vládne českej extralige.

Oceláří v minulej sezóne získali štvrtý titul za sebou a piaty celkovo. Vo finálovej sérii zdolali Mountfield Hradec Králové 4:2 na zápasy.

14 ovečkin Čítajte viac Ovečkinov krok mnohým dvihne tlak. Veta, ktorú si dal patentovať, v dnešných časoch znie nehorázne

Veľkú zásluhu mali na tituloch aj Slováci. „Oceliari“ získali štvrtý titul v sérii, pri všetkých boli slovenskí útočníci Vladimír Dravecký a Tomáš Marcinko.

Ďalší Slováci v kádri Třinca Miloš Roman a Patrik Hrehorčák získali s klubom svoj tretí titul. Po druhý raz bol pri ňom obranca Martin Marinčin a útočník Marko Daňo a premiérovo sa z trofeje tešili Libor Hudáček a Samuel Buček.

Naše hodnotenie hokejistov na MS 2023 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Hokejisti Slovenska získali na MS 2023 v...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Richard Pánik #Oceláři Třinec