Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na ihrisku bol iba niekoľko sekúnd. Barcelonu spasil 17-ročný debutant, na vedúce duo stráca bod

Futbalisti FC Barcelona zdolali v nedeľňajšom dueli 10. kola španielskej La Ligy doma Athletic Bilbao 1:0.

22.10.2023 23:18
Marc Guiu Foto: ,
Marc Guiu rozhodol o výhre Barcelony nad Athleticom Bilbao.
debata

O triumfe „blaugranas“ rozhodol gól striedajúceho mladíka Marca Guiuho, ktorý bol na ihrisku iba niekoľko sekúnd.

Sedemnásťročný útočník zažil vydarenú premiéru v A-tíme Barcelony. V 80. minúte, krátko po príchode na trávnik, si nabehol z ofsajdovej hranice na prienikovú prihrávku Joaa Felixa a z uhla prestrelil brankára hostí Unaia Simona.

Vinícius Júnior Čítajte aj Hviezda Realu čelila ďalším rasistickým útokom. Nechutné zábery z tribúny z nich usvedčili aj dieťa

„Barca“ tesný náskok udržala a patrí jej v tabuľke tretia priečka, na vedúce duo Real Madrid – Girona stráca bod. Bilbao figuruje na šiestej pozícii.

V ďalšom stretnutí hráči Girony zvíťazili nad Almeriou 5:2. Slovenský stredopoliar Martin Šviderský pre zranenie kolena nefiguroval na zápasovej súpiske hostí.

Sandro Tonali Čítajte aj Stávkový škandál sa týka aj Dúbravkovho spoluhráča. V Taliansku mu hrozí trest, čo na to Newcastle?

Girona sa s 25 bodmi dotiahla v tabuľke na lídra Real Madrid, ktorý vedie iba vďaka lepšiemu skóre. Almeria figuruje s tromi bodmi na poslednom 20. mieste.

Villarreal remizoval doma s Alavesom 1:1 a Rayo Vallecano zvíťazilo na trávniku UD Las Palmas 1:0. O triumfe hostí rozhodol v druhej minúte nadstaveného času z pokutového kopu kapverdský stredopoliar Bebe.

Najlepšie zarábajúci futbalisti roka 2023 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Harry Kane (Bayern Mníchov): 36 mil. USD.
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona