Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stávkový škandál sa týka aj Dúbravkovho spoluhráča. V Taliansku mu hrozí trest, čo na to Newcastle?

Taliansky futbalový stredopoliar Sandro Tonali má podporu svojho anglického zamestnávateľa Newcastlu United napriek tomu, že vo vlasti je súčasťou kauzy so stávkovaním.

21.10.2023 09:44
Sandro Tonali Foto: ,
Sandro Tonali.
debata

Stále iba 23-ročný pätnásťnásobný reprezentant Talianska, prišiel do Anglicka pred touto sezónou z AC Miláno, absolvoval v Turíne výsluch a hrozí mu dlhý dištanc. Talian je v Anglicku spoluhráčom slovenského reprezentačného brankára Martin Dúbravku.

Tréner Eddie Howe z Newcastlu informoval, že Tonali počas aktuálneho týždňa absolvoval dva tréningy môže hrať vo víkendovom domácom zápase proti Crystal Palace. „Je viac ako pripravený nastúpiť,“ poznamenal.

812847717 Čítajte viac Vyhrážali sa, že mi zlomia nohy! Hráč Juventusu prehovoril o miliónových dlhoch zo stávkovania

Tonali a jeho krajan Nicoló Zaniolo z konkurenčnej Aston Villy sa síce počas minulého týždňa pripojili k talianskej reprezentácii, no po prepuknutí škandálu ich poslali späť do klubov.

Ďalším z partie je Nicoló Fagioli, hráč Juventusu Turín už dostal dištanc na 7 mesiacov a musí podstúpiť terapiu, aby sa zbavil závislosti od hazardných hier.

Tonali sa priznal, že ešte počas pôsobenia v AC Miláno si občas stavil na triumf svojho tímu.

Nottingham Čítajte aj Na ostrovoch úraduje počasie. V Premier League je ohrozené aj derby či zápas Dúbravkovho Newcastlu

Tonaliho agent Giuseppe Riso uviedol, že aj jeho klient je závislý od hazardu, preto môže očakávať podobný trest ako Fagioli.

„Má za sebou veľmi náročné týždne. Podľa toho, čo viem, sa správa naozaj dobre a vyrovnáva sa so svojimi emóciami. Som si však istý, že v jeho vnútri sa toho deje omnoho viac, takže mu budem musieť zavolať,“ doplnil Howe.

Pep Guardiola Čítajte aj Messi alebo Haaland? Guardiolovi položili otázku, kto by mal získať Zlatú loptu

Prezradil tiež, že o jeho prípadnom nasadení do zápasu rozhodne to, či sa hodí do do taktických plánov.

V celom prípade je situácia Zaniola iná, pretože na rozdiel od Tonaliho a Fagioliho tvrdí, že nikdy nestávkoval na futbalové zápasy a zahral si „iba“ poker či blackjack.

Najlepšie zarábajúci futbalisti roka 2023 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Harry Kane (Bayern Mníchov): 36 mil. USD.
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #Sandro Tonali