Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pauschek: Nie som zlý futbalista. V Sparte ma zastihlo horšie obdobie

Slovenský futbalový reprezentant v kategórii do 21 rokov Lukáš Pauschek má za sebou premiéru v drese svojho nového zamestnávateľa Bohemians Praha 1905.

16.01.2014 16:42
SOCCER-FRIENDLY/ Foto:
Lukáš Pauschek v reprezentačnom drese v súboji s Belgickom.
debata

Krajný obranca je kmeňový hráč Sparty Praha a u „klokanov“ bude na hosťovaní do konca tejto sezóny. Člen širšieho kádra slovenskej seniorskej reprezentácie sa neprebojoval do zostavy „rudých“, preto uprednostnil pôsobenie v inom pražskom klube. Pauschek odohral celé stredajšie prípravné stretnutie proti Libercu (2:2).

„Moju pozíciu na Letnej oslabili dva júlové zápasy v druhom predkole Európskej ligy, po ktorých sme nečakane vypadli so švédskym Häckenom. Nezahrali sme práve najlepšie, potom sa na poste pravého obrancu chytil Pavel Kadeřábek a ja som si zahral už len v dvoch pohárových dueloch v Zlíne a doma so Znojmom. Ani ma príliš neprekvapilo, že ma uvoľnili na hosťovanie, pretože po tej nevydarenej jeseni sa to dalo čakať. Potrebujem hrávať, tak som sa presunul do ‚Bohemky‘,“ povedal pre spravodajský server iDnes.cz bývalý hráč Slovana Bratislava.

Pauschek neláme palicu nad tým, že sa nedostal do zostavy aktuálneho lídra najvyššej českej súťaže. „Šťastný z toho nie som, ale tragédiu z toho nerobím. Každý hráč máva dobré aj zlé obdobie a mňa to horšie zastihlo v Sparte. V Bohemians som pripravený presvedčiť, že nie som zlý futbalista. Verím, že túto druhú pražskú šancu využijem a od leta mi na Letnej nastanú lepšie časy,“ pokračoval Lukáš Pauschek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Lukáš Pauschek