Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za dvoch mladíkov 200 miliónov eur. Manchester United zaostril talenty z juhu Európy

Rekordér v počte anglických futbalových titulov Manchester United sa potáca od jedného zlého výsledku k druhému. Zraneniami a stratou formy hráčov zdecimovaný klub chystá v lete zaútočiť na prestupový trh.

13.05.2024 10:50
Erik ten Hag Foto:
Pri medializovaných zmenách v tíme Manchestru United už v lete pravdepodobne nebude nie veľmi úspešný tréner červených diablov Erik ten Hag.
debata

Až ôsme miesto v tabuľke dve kolá pred koncom sezóny anglickej Premier League. To je pre fanúšikov niečo, na čo nie sú vskutku zvyknutý a to aj napriek tomu, že si po odchode Sira Alexa Fergusona na nevydarené sezóny zvykli.

Nový vietor do utrápených duší priaznivcov červených diablov vlial príchod nového spolumajiteľa a jedného z najbohatších Britov Jima Ratcliffa. A jeho vplyv, a tiež noví ľudia vo športovom vedení klubu, by mali priniesť veľké zemetrasenie v kádri.

Hertha Berlín Peter Pekarík Čítajte viac Ďakujeme, legenda! Fanúšikovia Herthy sa rozlúčili s Pekaríkom

Manchester United má mať pripravených 200 miliónov eur na nákup dvoch talentovaných futbalistov z Portugalska, konkrétne z Benfiky Lisabon.

Dvojica mladíkov – 19-ročný Joao Neves a o rok starší Antonio Silva dosiahli v tejto sezóne prielom v kariére v najlepšom portugalskom klube. Dvojica sa dostala do hľadáčiku mnohých špičkových veľkoklubov.

Podľa webu fichajes.net urobia v Manchestri všetko pre získanie stredného obrancu Silvu a defenzívneho stredopoliara Nevesa. Prvý menovaný má s Benfikou zmluvu platnú do roku 2027.

SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac Kmotrík povie jedno, Weiss druhé. Kocúrkovo v Slovane pokračuje, tréner ponúkol okamžitú rezignáciu

V kontrakte má však zakotvenú výstupnú klauzulu v hodnote 100 miliónov eur a očakáva sa, že mladý Portugalčan stabilizuje obranné rady zdecimovaného Manchestru.

Jeho spoluhráč Neves je považovaný za jeden z najzaujímavejších talentov na starom kontinente. Defenzívny stredopoliar odohral v tejto sezóne celkovo 53 súťažných zápasov.

Jeho klauzula o odchode z klubu je údajne na úrovni 120 miliónov eur. Pri vyplatení týchto dvoch súm sa United spoliehajú práve na Jima Ratcliffa. Miliardár vlastní od Vianoc 25 percent klubu a oči fanúšikov už túžobne očakávajú začiatok letného prestupového obdobia.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #Benfika Lisabon