Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nechutné detaily zo súdu s exhviezdou Barcelony. 16 minút násilností, sex aj fackanie

V prípade sexuálneho zneužívania, ktorého sa mal dopustiť bývalý futbalista FC Barcelona a brazílskej reprezentácie Dani Alves, boli odhalené nechutné detaily.

06.02.2024 13:02
Dani Alves Foto:
Dani Alves počas súdneho procesu.
debata (1)

V pondelok sa Alvesom začal v Barcelone súdny proces a výpovede sesternice a jednej z priateliek 23-ročnej ženy, ktorá Brazílčana obvinila zo sexuálneho napadnutia, odhalili, že futbalista bude čeliť závažnejším činom, ako sa doteraz predpokladalo. V prípade uznania viny mu hrozí až 12 rokov väzenia.

Najúspešnejší futbalista v histórii z pohľadu získaných trofejí bol zadržaný v januári minulého roka. V decembri 2022 mal znásilniť 23-ročnú ženu na toalete nočného klubu Sutton Barcelona.

Alves spočiatku všetky obvinenia popieral a dokonca tvrdil, že ženu nepoznal. Napokon však priznal, že skutok sa stal so súhlasom oboch strán.

Leon Bailey Čítajte viac Bývalý hráč AS Trenčín predĺži zmluvu v Premier League. V Aston Ville zarobí kráľovsky

Možné obeť násilného činu obvinila bývalého špičkového futbalistu, že ju počas 16 minút strávených na záchodoch znásilnil a použil voči nej fyzické násilie.

40-ročný športovec bol od januára vo väzbe až do začiatku súdneho procesu. Z možného trestného činu nevznikli žiadne kamerové ani zvukové záznamy. Počas úvodného dňa sa dostali k slovu aj svedkyne obete, sesternica Lucía M. a priateľka Ana M.

El País informoval, že obe podali rovnakú výpoveď. Trojica prišla večer do nočného klubu, kde ich Dani Alves a jeho kamarát pozvali k svojmu VIP stolu.

Bystrica Trnava Čítajte viac Žiadny Slovan, žiadne zahraničie. Polievka zostáva v Banskej Bystrici

Netušili, že jeden z mužov je bývalý hviezdny hráč Barcelony. No športovec sa od prvého momentu správal veľmi zvláštne. „Okamžite položil ruku na chrbát obete a potom ju chytil v intímnej oblasti,“ povedala jedna zo svedkýň.

Po krátkej chvíli Alves odviedol 23-ročnú ženu na toaletu, ktoré bola mimo dosahu kamier. Tam malo dôjsť k znásilneniu. Exfutbalista v miestnosti strávil so ženou 16 minút.

Podľa výpovedí vyšla poškodená zo záchodov s mimoriadne ustarostenou tvárou. Sesternici povedala, že príchod do nočného klubu veľmi ľutuje a nech okamžite odtiaľ odídu. „Veľmi plakala. Poznám ju od jej troch rokov, ale ešte nikdy som ju nevidela takto plakať,“ citoval El País jednu zo svedkýň.

José Mourinho Čítajte viac Mourinho vysvetľoval, kto je líder a kto len kapitán. Spomenul zabudnutého stopéra, ktorý ho poslal preč zo šatne a všetko vybavil za neho

Obeť údajného znásilnenia počas pojednávania uviedla, že Alves ju okrem sexuálneho násilia niekoľkokrát fackoval, správal sa k nej agresívne a ponižujúco sa s ňou rozprával.

Silné emócie prekvapili aj ochrankárov nočného klubu. Tí si však mysleli, že plač je spôsobený kvôli problémom v láske, ktoré sa často vyskytujú v nočných kluboch.

Nakoniec ju priateľka prinútila povedať, čo presne sa počas 16 minút udialo a po priznaní ženu odviezli na vyšetrenie do neďalekej nemocnice.

Na základe biologických testov sa neskôr ukázalo, že Dani Alves mal v tú noc so ženou určite pohlavný styk. Ak sa preukáže skutočnosť sexuálneho násilia, brazílsky futbalista môže dostať za svoje činy až 12 rokov väzenia.

Brazílski futbaloví šampióni vtedy a teraz Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Prečo Ronaldo trpí nadváhou? Prečo sa...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Dani Alves