Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Slovan je pre UEFA problémový klub. Šéf disciplinárky SFZ odhadol trest pre Kucku

Aký je jeho subjektívny odhad trestu pre Kucku?

"Päť zápasov a niekoľkotýždňová pauza od futbalu na všetkých fórach. Nebude môcť nastúpiť v lige ani európskych pohároch za Slovan a taktiež za slovenskú reprezentáciu.

Ešte raz však opakujem, že strieľam od boku, lebo na Slovensku nemáme prípad, od ktorého by sme sa mohli odraziť. Ide však o zákrok, ktorý nemá s futbalom nič spoločné, preto je sadzba vyššia."

SR futbal LM 1. predkolo Slovan Swift BAX Čítajte viac Mizerný štart v Lige majstrov. Slovan nevyhral, Kucka videl červenú za uhryznutie

Ešte väčší problém mohol mať Slovan po záverečnom hvizde. Jeden z fanúšikov vnikol na trávnik a takmer inzultoval rozhodcu.

Hoci si usporiadateľská služba nesplnila povinnosť, ataku nakoniec v poslednej chvíli zabránil jeden z jej pracovníkov.

"Väčším problémom mohlo byť, ak by fanúšik skutočne inzultoval rozhodcu. Keď vtrhli fanúšikovia na ihrisko Sparty v minulosti, zavreli Letnú na dve stretnutia.

Niečo podobné by hrozilo aj Slovanu, pretože zlyhala usporiadateľská služba. Nakoniec v poslednej chvíli arbitra ochránili.

Boli tam však aj nadávky na rozhodcu, čo si pozorovateľ UEFA určite preloží. Zvyknú chrániť rozhodcu, aj keď možno jeho výkon nebol najlepší.

Celé to bolo vyhecované. Aj Vlado Weiss ml. môže byť rád, že za odkopnutie lopty nedostal v závere polčasu druhú žltú kartu," doplĺňa Mihál s tým, že rozhodnutie UEFA ohľadom Kucku i Slovana možno očakávať v najbližších dňoch.

Zápas Slovana proti Swiftu Hesper Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
 Kapitán Slovana Vladimír Weiss a Négo Ekofo zo...

© Autorské práva vyhradené

55 debata chyba
Viac na túto tému: #UEFA #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Juraj Kucka