Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krvavý incident v šatni Bayernu. Klub po bitke spoluhráčov suspendoval Maného

Hádali sa už na trávniku a spor si odniesli aj do šatne. Hviezdy Bayernu Mníchov zjavne nestrávili vysokú prehru 0:3 na pôde Manchestru City v prvom štvrťfinále Ligy majstrov. Podľa nemeckých médií sa do seba pustili ofenzívne esá klubu Leroy Sané a Sadio Mané.

13.04.2023 08:40 , aktualizované: 16:16
Leroy Sané a Sadio Mané. Foto:
Leroy Sané (vpravo) a Sadio Mané počas prvého štvrťfinálového zápasu Bayernu Mníchov na trávniku Manchestru City.
debata (3)

Mané údajne udrel svojho spoluhráča po tom, ako ich tím absolútne nezvládol ostro sledovaný duel v Manchestri. Dvoch kohútov museli po potýčke v šatni oddeliť až ďalší futbalisti Bayernu a podľa Sky Sports Germany Sanému dokonca krvácala pera.

Nezhody si do kabíny preniesli zrejme zo zápasu. V jeho závere bolo vidieť že po jednej z mála príležitostí sa dvojica hádala priamo na ihrisku.

Slovan - DAC Čítajte viac Faktor Weiss. Slovan opäť zachránila jeho najväčšia hviezda - v nadstavenom čase a z penalty

Nemecké médiá informovali, že aj pri stredajšom návrate do Mníchova musela byť táto dvojica ďaleko od seba. Mane sa z letiska presúval autom, zatiaľ čo Sane išiel tímovým autobusom.

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov vo štvrtok útočníka Maného suspendoval. Senegalský reprezentant tak nebude figurovať v bundesligovom zápase proti Hoffenheimu.

„Nebude v zostave na sobotňajší domáci zápas. Dôvodom je jeho správanie po zápase Ligy majstrov s Manchestrom City,“ uviedol klub vo vyhlásení.

Zápas Bayernu v Manchestri bol zaujímavý aj tým, že bývalý tréner Mníchovčanov Pep Guardiola sa postavil proti bývalému klubu po prvýkrát ako lodivod Manchestru City.

ronaldo Čítajte viac Šach, mat pre superhviezdu. Zo zúriaceho Ronalda si súper drzo strieľa, reagujú milióny fanúšikov

Tréner Mníchovčanov Thomas Tuchel po stretnutí uznal, že jeho tím je pred odvetou v nezávideniahodnej situácii. „Je pred nami obrovská úloha tento nepriaznivý výsledok zvrátiť. Sme realisti, ale nevzdávame sa,“ skonštatoval Tuchel.

31-ročný senegalský útočník Mané je v Bayerne prvú sezónu od letného príchodu z Liverpoolu. O štyri roky mladší Sané prišiel do Mníchova v roku 2020 práve z Manchestru City.

Zlí muži svetového futbalu Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ich škandalózne prešľapy plnili stránky novín a...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Bayern Mníchov #manchester city #Sadio Mané #Leroy Sané