Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdá rana pre Bayern. V odvete Ligy majstrov s Realom mu bude chýbať kľúčový hráč

Komplikácia pred stredajšou odvetou Ligy majstrov hlásil Bayern Mníchov. V sobotňajšom šlágri Bundesligy sa mu na pôde Stuttgartu zranil univerzál Raphael Guerreiro.

05.05.2024 16:29
Raphael Guerreiro Foto:
Raphael Guerreiro si privodil zranenie členka už v 17. minúte ligového súboja na pôde VfB Stuttgart.
debata

Klub v priebehu nedeľa potvrdil, že si 30-ročný Portugalčan poranil väzy v členku a pre stredajšiu odvetu proti Realu Madrid nebude k dispozícii.

Pre bavorský veľkoklub to nebol práve vydarený zápasový výjazd do Stuttgartu, s ktorým aktuálne zvádza boj o druhé miesto v najvyššej nemeckej súťaži.

Erling Haaland Čítajte viac Označil ho za hráča tretej ligy. Haaland reagoval a schladil legendu Manchestru United

Prvá rana prišla pre zverencov trénera Thomasa Tuchela už v 17. minúte, keď musel Guerreiro predčasne striedať kvôli zdravotným komplikáciám.

Víťaz minulého ročníku Bundesligy ťahal celý zápas za kratší koniec a skôr vyčkával na prípadnú chybu súpera, ktorá však neprišla.

Stuttgart bol aktívnejší a vďaka dvom gólom v záverečných minútach si napokon pripísal zaslúžené víťazstvo 3:1 a na mníchovský tím sa dotiahol na rozdiel dvoch bodov.

Lionel Messi a Luis Suarez Čítajte viac Fenomenálny Messi. Šesťgólová smršť Interu Miami v druhom polčase a dva rekordy MLS

Guerreiro bude Bayernu chýbať dlhšiu dobu, ale koľko zápasov vynechá a či náhodou nepríde aj o blížiace sa majstrovstvá Európy, zatiaľ nie je jasné. Proti Realu s istotou nenastúpi.

Bayern bude musieť na pôde bieleho baletu poriadne zabrať, aby zachránil túto nevydarenú sezónu, v ktorom im zatiaľ chýba akákoľvek cenná trofej. Do odvety vstúpi v mierne horšej pozícii, keďže v prvom zápase v Mníchove sa zrodila remíza 2:2.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga