Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Označil ho za hráča tretej ligy. Haaland reagoval a schladil legendu Manchestru United

Útočník Manchestru City Erling Haaland strelil štyri góly pri víťazstve 5:1 nad Wolverhamptonom. Po zápase sa ho opýtali na nedávne komentáre bývalého kapitána Manchestru United Roya Keana.

05.05.2024 09:30
Erling Haaland Foto:
Tým, ktorí kritizovali jeho výkony, dal Erling Haaland jasnú odpoveď.
debata

Nórsky kanonier Citizens ponúkol ráznu odpoveď Keanovi, ktorí označil Haalanda za treťoligového hráča za jeho výkon v marcovom šlágri proti Arsenalu.

V rozhovore pre Sky Sports vtedy Keane rýchlo upriamil pozornosť na 23-ročného útočníka po jeho nevydarenom zápase. „Úroveň jeho hry je taká slabá,“ povedal.

„Nie len dnes, je to biedne. Musí sa zlepšiť, lebo pôsobí takmer ako hráča League Two,“ skonštatoval Keane, pričom League Two je v Anglicku tretia najvyššia súťaž.

Lionel Messi a Luis Suarez Čítajte viac Fenomenálny Messi. Šesťgólová smršť Interu Miami v druhom polčase a dva rekordy MLS

Tento kritický komentár na adresu Haalanda nenechal chladného ani trénera Man City Pepa Guardiolu. Svojho hráča sa zastal, označil ho za najlepšieho útočníka na sveta a muža, ktorý zohral vlani kľúčovú úlohu pri zisku majstrovského titulu.

A o niekoľko týždňov neskôr nórsky reprezentant odpovedal vlastným komentárom. Keď sa ho z Viaplay opýtali, či ho komentár na úrovni League Two v posledných týždňoch zdravo naštval, tak legendárneho Keane schladil: „Naozaj mi na tom mužovi nezáleží, takže je to v poriadku.“

V posledných týždňoch to dokonca vyzeralo tak, že si Keane zasadol na Haalanda. Lebo aj dva týždne po spomínanom výkone proti Arsenalu stále zdôrazňoval nevýraznosť Nóra na ihrisku.

V podcaste Stick To Football, ktorý vysiela Sky Bet – bývalý írsky reprezentant hovoril o zaručených informáciách, že Guardiola diskutoval v klube o Haalandovej slabej forme.

Erling Haaland Čítajte viac Haaland sa utrhol z reťaze, štyrmi gólmi knokautoval súpera. City sa priblížili k titulu

„Neviem, čo je na tom pravdy. Pravidelne chválim Manchester City a aj Haalanda. Ale jeho všeobecná hra je na úrovni futbalistu League Two. Som rád, že so mnou nesúhlasíte. Neočakávam, že so mnou budú ľudia súhlasiť,“ uviedol Keane.

Doplnil, že Haaland sa s istotou bude zlepšovať. „Garantujem vám, že Guardiola sedí so svojimi trénermi a robia všetko pre to, aby sa dostával viac do šancí a zakončenia.“ Proti Wolverhamptonu šance premieňal jednu za druhou.

Najlepšie zarábajúce kluby na svete + SLOVAN Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčka a príjmov najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Roy Keane #Erling Haaland