Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pani Zuzulová, dajte synovi kus svojho oblečenia, vyzvala ju sestrička pred odchodom sanitky. Zložilo ma to, priznala bývalá slovenská lyžiarka

Výnimočná kariéra i krušné chvíle po jej ukončení. Veronika Velez Zuzulová vo svojej knihe neobišla ani dve neľahké životné obdobia.

21.12.2023 10:27
Veronika Zuzulová 6 Foto:
Zuzulová so synom Julom, ktorý už od útleho veku vynikajúco lyžuje.
debata (3)

Prvým bola náročná gravidita syna Julesa. Dnes je z neho šikovný päťročný chlapec, ktorý lyžuje na pokročilej úrovni. Zuzulová však v knihe s názvom Úprimne opísala jeden ťažký moment.

„Vidieť, ako moje malé bábätko v inkubátore odváža sanitka, bol asi ten najhorší zážitok v mojom živote. Sestrička mi povedala, nech mu dám nejaký kus môjho oblečenia, aby ma cítil, a to ma už úplne zložilo," priznala Zuzulová.

Obavy mala najmä preto, že v minulosti mala za sebou potrat. V knihe sa píše, že sa plod nevyvíjal správne a nakoniec došlo k zástave srdca.

Laurence St-Germainová Čítajte viac Vlhovej odpadla vážna súperka. Majsterka sveta v slalome sa zranila tesne pred Courchevelom

„Téma potratu nebola pre mňa tabu, naopak, mala som pocit, že čím viac o tom s ľuďmi budem hovoriť, tým lepšie sa s celou situáciou dokážem vyrovnať. Bola to pre mňa určitá forma terapie,“ doplnila bývala slovenská lyžiarka.

Ešte počas kariéry sa zamilovala do niekdajšieho francúzskeho lyžiara Romaina Veleza. Po desiatich rokoch však prišiel rozvod a nová láska.

Velez Zuzulová našla oporu v horskom sprievodcovi, Gaspovi Valletovi.

„Začala som pri ňom žiariť a mať radosť zo všetkého, čo robím. Cítim, že som opätovne našla v živote pohodu a šťastie, a to na úplne všetkých frontoch,“ napísala Zuzulová.

Koľko zarobili? Vlhová môže Shiffrinovej závidieť Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Mikaela Shiffrinová opäť potvrdzuje svoju...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Zuzulová