Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová má o súperku menej. Majsterka sveta z USA po ďalšom horore vynechá celú sezónu

Nina O'Brienová vynechá celú nasledujúcu sezónu Svetového pohára v alpskom lyžovaní po opätovnej zlomenine ľavej nohy. Američanka si zranenie privodila počas tréningu na Novom Zélande.

13.09.2023 13:10
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina O'Brien (@nina_obrien)

Dvadsaťpäťročná O'Brienová na februárových MS prispela k zisku zlatej medaily amerického tímu v tímovej súťaži, v obrovskom slalome skončila jedenásta. Po zranení sa jej forma postupne zlepšovala, no teraz prišiel ďalší úder.

Na ZOH v Pekingu 2022 utrpela otvorenú zlomeninu píšťaly a ihlice, keď spadla v závere 2. kola obrovského slalomu. Po 1. kole bola šiesta.

Mauro Pini Petra Vlhová Čítajte aj Dobre naladená Vlhová dospela v Ohňovej zemi. V novej sezóne uvidíte novú Petru, tvrdí Pini

„Tak toto bolí, opäť. Lyžovanie, milujem ťa, ale vieš byť poriadne brutálne. Mala som najlepší kemp a chcela som sa vrátiť k úspešným momentom. Takže to budem musieť skúsiť znova. Aspoňže toto nie je moje prvé rodeo,“ zdôverila sa na instagrame.

Podľa zámorských médií v utorok podstúpila operáciu a v ďalšej sezóne sa na súťažných svahoch nepredstaví. Jej najlepším výsledkom v minulej edícii SP bolo 10. miesto v obrovskom slalome v Kronplatzi.

Petra Vlhová a spol. odštartujú nový ročník 28. októbra v Söldene obrovským slalomom.

Legendy ženského lyžovania po 20 rokoch Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Lindsey Vonnová (USA) na začiatku kariéry.
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Nina O'Brienová