Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Päťnásobnú olympioničku Procházkovú zrazilo auto, previezli ju do nemocnice

Slovenská bežkyňa na lyžiach Alena Procházková mala v stredu večer v Banskej Bystrici nehodu na bicykli a skončila v nemocnici. Informáciu priniesla reportérka TV JOJ Katarína Kováčiková.

29.06.2023 10:08 , aktualizované: 12:08
Alena Procházková. Foto: ,
Alena Procházková.
debata

„Z bočnej cesty vychádzalo auto, ktoré jej nedalo prednosť. So zraneniami ju previezli do nemocnice. Presné príčiny vyšetruje polícia,“ napísala Kováčiková na facebooku.

Tridsaťosemročná Procházková je účastníčkou piatich zimných olympiád, prvý štart na Hrách si pripísala v Turíne 2006. Rok nato sa stala šampiónkou na MS do 23 rokov v Tarvisiu v klasickom šprinte.

V pretekoch Svetového pohára si pripísala jedno víťazstvo a druhé miesto, dvakrát bola tretia.

Nehodu športovkyne potvrdila v stredu predpoludním banskobystrická polícia.

Veronika Stepanovová Čítajte aj Mám byť šikanovaná za to, že podporujem Putina? Som hrdá Ruska a vy choďte do hája, hromží lyžiarska hviezda

"Na križovatke ulíc Tajovského a Školskej v Banskej Bystrici došlo včera (28.6.) k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranila známa športovkyňa z Banskej Bystrice.

Vozidlo prichádzajúce z vedľajšej cesty jej podľa doterajších zistení nedalo prednosť, následkom čoho musela prudko brzdiť až došlo k zablokovaniu predného kolesa a cyklistku prehodilo cez riadidlá.

Dychové skúšky účastníkov nehody boli negatívne. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uviedla polícia na sociálnej sieti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alena Procházková