Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hipster nahneval fanúšikov: Je hanbou profesionálneho tenisu. Čo to vyvádzal na kurte?

Na challengerovom turnaji v Málage neverili priaznivci vlastným očiam. Francúz Beoit Paire, v minulosti aj hráč svetovej dvadsiatky, úmyselne kazil loptičky a absolútne neprejavoval záujem o úspešný výsledok.

12.10.2023 11:00
Benoit Paire Foto:
Benoit Paire.
debata

Vo Francúzsku má 34-ročný tenista s hipsterskou bradou a s nevyberavým správaním status problémového hráča. V minulosti vadilo súperom jeho hlasné kričanie, iným zase jeho agresivita a čudné správanie – nadával, pľul, alebo úmyselne kazil loptičky.

Teraz opäť nahneval fanúšikov na challengerovom turnaji v španielskom letovisku. V súboji s domácim Pedrom Martinezom podľahol v prvom sete 0:6 a za stavu 2:4 v tom druhom vzdal stretnutie 2. kola.

Paire pôsobil na kurte úplne apaticky, absolútne nejavil záujem o hru a úmyselne kazil aj úplne jednoznačné údery. Veď posúďte sami:

Absolútny nezáujem o hru v podaní Benoita Paireho.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach neverili po videní lajdáckeho prístupu Paireho k zápasu vlastným očiam. Je na smiech, je hanbou pre profesionálny tenis, mal byť dostať doživotný zákaz činnosti, napísali nespokojní priaznivci.

Nie je to po prvýkrát, čo si Paire svojim neortodoxným správaním pohneval fanúšikov. Počas pandémie verejne vyhlásil, že jeho cieľom je čo najrýchlejšie opustiť turnajovú bublinu. Čiže prehrať zápas na turnaji čo najrýchlejšie.

Holger Rune a Caroline Donzellaová Čítajte viac Pomotala mu hlavu. Piaty hráč sveta randí s modelkou, je bez formy. Mentálne je mimo, tvrdí matka

V minulosti tiež zverejnil na sociálnej sieti snímku s výpočtom svojich turnajových odmien (v tom čase to bolo 8,5 milióna dolárov) a povedal, že zarobil peniaze bez väčšej námahy.

Vyzerá to tak, že Pairemu dlhodobo chýba počas kariéry motivácia. V priebehu vyše 15 rokov na profesionálnom okruhu dokázal získať tri tituly a v ďalších šiestich prípadoch sa prebojoval do finále. Osem triumfov zaznamenal na challengerových podujatiach.

Paire sa snažil svoju odovzdanosť vysvetliť. „Momentálne prechádzam náročnou fázou. Keď vstúpim na kurt, necítim sa v tej chvíli v poriadku. Stáva sa. Teraz je na mne, aby som našiel riešenie, ako sa znova tenisom zabávať,“ uviedol pre francúzske médiá.

Talianska tenisová kráska Camila Giorgiová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Falšovala očkovanie, pristane jej negližé....
debata chyba
Viac na túto tému: #Málaga #Benoit Paire #francúzski tenisti