Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odviedla otca od rodiny, k čomu gratulácie? Nie všetci prajú Kvitovej po svadbe šťastie

Dvojnásobná wimbledonská víťazka Petra Kvitová a Jiří Vaněk, ktorý českú tenisovú hviezdu trénuje od roku 2016, sa v sobotu zobrali. Nie všetci im však po svadbe prajú šťastie a mnohým nie je ich vzťah po chuti.

27.07.2023 07:01
petra.kvitova 1661302928 Foto:
Petra Kvitová potvrdila vzťah s trénerom Jiřím Vaňkom v auguste 2021. O necelé dva roky mala dvojica svadbu.
debata (23)

V deň ich svadby si do novomanželov podľa názoru fanúšikov rypla aj Vaňkova exmanželka Markéta Kochtová, s ktorou má tréner dvoch dospievajúcich sy­nov.

„K čomu gratulácie? Odviedla otca od rodiny. Fakt triumf, Petra,“ napísala do komentárov na Instagrame k svadobným fotkám jedna zo sledujúcich profil Kvitovej. „Milí gratulanti, len sa z tej nádhery nezbláznite. Dúfam, že jeho exmanželka a deti sú v pohode,“ pridala sa ďalšia.

petra.kvitova 1690103046 Čítajte viac Veľký deň dokonale utajila. Dvojnásobná wimbledonská víťazka Kvitová sa vydala

Bývalá trénerova manželka zverejnila v rovnaký deň, keď si Kvitová a Vaněk povedali áno, na sociálnych sieťach tiež aktuálnu fotografiu so svojou láskou. „22. júla – dátum môjho šťastia,“ napísala k výročiu vzťahu s partnerom, hokejovým agentom Robertom Spálenkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marki (@marketa.kochta)

Potom, čo bola Kvitová pred niekoľkými rokmi napadnutá vo svojom byte v Prostějove Romanom Žondrom, nasťahovala sa k svojmu trénerovi Vaňkovi a jeho rodine. Krátko nato sa ale Vaněk a jeho žena Markéta začali po 17 rokoch manželstva rozvádzať a tréner sa presťahoval k slávnej zverenkyni.

„Petra Kvitová poskytla trénerovi Vaňkovi v jeho zložitej životnej situácii azyl, aby v jej rozľahlom apartmáne v časti pre hostí niekoľkokrát prespal,“ vysvetľoval vtedy jeho odlúčenie od rodiny hovorca Kvitovej Karel Tejkal.

„Bola to však len mimoriadna výpomoc v čase, keď v jeho byte prebiehajú stavebné úpravy a keď vzhľadom k pandémii koronavírusu bolo prakticky nemožné zohnať náhradné bývanie,“ dodal hovorca.

Vera Zvonariová Čítajte viac Rusom vstup zakázaný! Tenistku nepustili na turnaj do Poľska, je nebezpečná pre štát

Expres.cz písal o novom tenisovom vzťahu už júni 2020, keď tréner u Kvitovej prespával. Vtedajšia Vaňkova manželka Markéta, pre ktorú bol rozvod zložitou životnou etapou, zareagovala na otázky redaktorov portálu stručnou SMS. „Nechcem byť neslušná. Ja som nikdy nič nekomentovala a ani nebudem,“ napísala im.

Skutočnosť, že Kvitová s Vaňom tvoria oficiálne pár, potvrdili v auguste 2021. Zasnúbili sa v auguste 2022 a áno si povedali cez víkend na statku Oblík u mestečka Louny zhruba 70 kilometrov západne od Prahy.

790133385 Čítajte viac Škandál v Budapešti. Nešportovej Maďarke pomohli rozhodcovia, súperka sa psychicky zložila

Medzi svadobnými hosťami nechýbalo mnoho vrcholových športovcov v čele s tenistami Barborou Strýcovou, Jiřím Veselým, exfutbalistom Vladimírom Šmicrom či hokejistom Martinom Havlátom.

Na svadbe vystupovala skupiny Mirai a nevesta mala v priebehu ich koncertu zoskočiť z pódia na svadobčanov. Za prenájom luxusného rezortu Oblík zaplatila tenistka podľa informácii Blesku pol milióna korún (v prepočte 21-tisíc eur).

Petra Kvitová chodila v minulosti napríklad s o štyri roky mladším tenistom Adamom Pavláskom či bývalým daviscupovým reprezentantom Radkom Štěpánkom. Zasnúbená bola s hokejistom Radkom Meidlom.

Grandslamy s košickou rodáčkou. Anna Kurnikovová Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
 Láska speváka Enriqueho Iglesiasa a ruskej...
23 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Petra Kvitová #Jiří Vaněk