Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký deň dokonale utajila. Dvojnásobná wimbledonská víťazka Kvitová sa vydala

Česká tenistka Petra Kvitová potvrdila, že si vzala za manžela trénera Jiřího Vaňka. Informácie o svadbe ako prvý zverejnil server extra.cz, športovkyňa to potvrdila na sociálnych sieťach.

23.07.2023 14:01
petra.kvitova 1690103046 Foto:
Šťastní mladomanželia Petra Kvitová a Jiří Vaněk.
debata

Kvitovej sa podarilo svadobný deň dokonale utajiť, nakoľko prvé neoficiálne informácie sa v českých médiách objavili až v sobotu neskoro večer.

Dvojnásobná víťazka Wimbledonu zverejnila na Instagrame fotografiu zo svadobného dňa. V komentároch sa pár dočkal gratulácií od známych športovcov. Kvitová sa vydala v sobotu na statku Raná pri meste Louny. Stalo sa tak rok po zasnúbení, keď svoje „áno“ povedala Vaňkovi na Wimbledone.

Na instagrame v nedeľu napoludnie zverejnila fotografiu zo svadby a pridala stručný popis „Mr. and Mrs.“, čo v preklade znamená „Pán a pani“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Do niekoľkých minút od zverejnenia sa dočkala množstva gratulácií. Medzi nimi nechýbal oficiálny účet WTA, slovenská lyžiarka reprezentujúca Česko Martina Dubovská, alebo tenisoví kolegovia Jakub Menšík a Jiří Lehečka.

Kvitová a Vaněk potvrdili svoj vzťah v roku 2021, ale pri tenise spolupracujú už sedem rokov. Pod jeho vedením vyhrala Češka 14 turnajov WTA.

Najbohatší tenisti v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
21. Ana Ivanovičová - 16 miliónov dolárov...
debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #wimbledon #Petra Kvitová