Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Princezná Kate sa dočkala. Zahrala si so svojím idolom a kráľom Wimbledonu

Princezná z Walesu, Kate Middletonová, si splnila jeden z dávnych snov. Na wimbledonskom kurte sa postavila proti 8-násobnému šampiónovi z londýnskej trávy, Rogerovi Federerovi.

25.06.2023 12:40
Kate Middletonová, Princezná z Walesu, v... Foto:
Kate Middletonová, Princezná z Walesu, v spoločnosti Rogera Federera.
debata (1)

Princezná z Walesu si zahrala proti Federerovi štvorhru na dvorci číslo 3. Išlo o súčasť propagačného filmu, ktorý bol venovaný zberačom loptičiek.

Slávna dvojica prominantov sa potom zúčastnila tréningového náboru, počas ktorého bolo vyberaných 250 chlapcov a dievčat, ktorí budú už o týždeň pomáhať elitným tenistom počas grandslamového turnaja.

Arina Sabalenková Čítajte viac Drsná spoveď Sobolenkovej: Kričal na mňa, že zhadzujem bomby! Revala som ako decko

Kate Middletonová, ktorá je patrónkou All England Lawn Tennis and Croquet Clubu, vo filme povedala: Wimbledon je známy svojimi úžasne profesionálnymi zberačmi. So všetkou disciplínou a všetkým, čo ste sa naučili, to budete môcť preniesť do mnohých iných častí svojho života," skonštatovala.

Švajčiarsky šampión Federer, ktorý minulý rok ukončil športovú kariéru, nadviazal na členku kráľovskej rodiny: „Keď som mal deväť alebo desať rokov, býval som v Bazileji zberačom a ako som vždy hovoril, raz zberačom, navždy zberačom."

Magda Linetteová Čítajte viac Nos ako Pinocchio. V hľadaní manžela mi nepomáhate, posťažovala sa poľská hviezda

Každý rok sa približne 1000 detí vo veku 13 až 15 rokov zúčastňuje tréningov v klubovom komunitnom tenisovom centre v Raynes Park v juhozápadnom Londýne.

Tí, ktorí sa nakoniec dostanú k účasti na slávnom turnaji, budú mať za sebou niekoľkomesačné školenia. Finálová skupina bude obsahovať 170 nových účastníkov a 80 vracajúcich sa z predchádzajúcich ročníkov.

Najlepšie zarábajúci slovenskí tenisti v histórii Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
V najlepšej päťke sa umiestnili tri zástupkyne...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Middleton #Roger Federer