Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovenskej jednotke sa darí. Molčan postúpil na Bratislava Open do štvrťfinále

Slovenský tenista Alex Molčan postúpil do štvrťfinále dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open.

15.06.2023 18:46
Alex Molčan Foto: ,
Alex Molčan.
debata

V pozícii turnajovej jednotky vyhral v 2. kole nad Belgičanom Kimmerom Coppejansom 6:4, 7:5. V dueli o postup do semifinále nastúpi proti piatemu nasadenému Tomášovi Macháčovi z Česka.

Najlepší slovenský singlista nevstúpil do zápasu dobre a hneď na začiatku ponúkol svojmu súperovi dve šance na prelomenie podania.

Novak Djokovič - Casper Ruud Čítajte viac Americký novinár bloguje: Djokovič? Vzal milióny od krajiny v NATO, ktorej jednotky teraz riskujú v Kosove. Fandia mu len Srbi a Rusi

Molčan to však zvládol a obaja hráči si potom držali servis až do dvanástej hry. Domáci hráč mu v nej prelomil podanie a získal prvý set.

Druhé dejstvo malo rovnaký priebeh. Molčan za stavu 6:5 prelomil podanie Belgičana a postúpil medzi najlepšiu osmičku.

France Tennis French Open Čítajte viac Arina, ty si nikto! Extenista naložil semifinalistke z Paríža. Lavínu spustila dovolenka

„Bol to náročný zápas, ale veril som si, že ak podám svoj stabilný výkon, tak by som mal zvíťaziť. Nehralo sa ľahko, súper dobre podával počas celého zápasu, no v koncovkách som sa skoncentroval a vedel som, čo chcem urobiť,“ uviedol Molčan vo videu na oficiálnej webovej stránke turnaja.

Vyjadril spokojnosť s tým, že dokázal zápas ukončiť v dvoch setoch. „Každý zápas je ťažký, ale cieľom je tento turnaj vyhrať,“ dodal najlepší slovenský tenista.

dvojhra – 2. kolo:
Alex MOLČAN (SR-1) – Kimmer Coppejans (Belg.) 6:4, 7:5

Tenistky s tetovaniami. Aké na sebe nosí Slovenka? Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Niektoré skrývajú pod šatami, ďalšími sa hrdo...
debata chyba
Viac na túto tému: #Alex Molčan #Bratislava Open