Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arina, ty si nikto! Extenista naložil semifinalistke z Paríža. Lavínu spustila dovolenka

Bieloruska tenistka a druhá hráčka svetového rebríčka Arina Sobolenková čelila počas nedávno skončeného Roland Garros nepríjemným otázkam najmä ukrajinský novinárov o jej podpore režimu prezidenta Alexandra Lukašenka.

15.06.2023 11:01
France Tennis French Open Foto: ,
Arina Sobolenková sa počas parížskeho Roland Garros prebojovala do semifinále ženskej dvojhry.
debata (30)

A pokojných dní sa nedočkala ani pár dní po skončení druhého grandslamového turnaja roka. Slovný útok prišiel opäť z Ukrajiny, konkrétne od bývalého 31. hráča rebríčka Sergeja Stachovského.

Rodáka z Kyjeva, ktorý už vyše rok bojuje na vojnovom fronte a bráni svoju vlasť, teraz rozvášnili fotografie Sobolenkovej na sociálnej sieti.

Snímka Ariny Sobolenkovej počas dovolenky na... Foto: Instagram
Arina Sobolenkova Snímka Ariny Sobolenkovej počas dovolenky na Malorke.

Bieloruska sa po tom, ako vypadla na Roland Garros v semifinále s Češkou Karolínou Muchovou, vybrala dovolenkovať na španielsky ostrov Malorka.

A Stachovský jej poslal prostredníctvom sociálnej siete nie práve lichotivý odkaz. „Slabá hráčka, ktorá nedávno povedala, že má emocionálne problémy, teraz relaxuje na luxusnej dovolenke,“ uviedol Ukrajinec počas živého vysielania na Instagrame.

Novak Djokovič a  Marián Vajda Čítajte viac Prezident Djokovič? Bude to jednomyseľná voľba - ako za totality. Vajdu mal v Paríži pozvať do čestnej lóže

„Zatiaľ čo zločinecký režim, ktorý neodsúdila, naďalej pomáha pri bombardovaní Ukrajiny. Arina, ty si nikto. Bez ohľadu na to, koľko trofejí vyhráš,“ dodal Stachovský.

Na jeho slová neprišla zo strany Sobolenkovej žiadne reakcia. Každopádne v Paríži si s ňou, ako už tradične, odmietali podávať ukrajinské súperky ruku. Najbližšie sa jedna z najlepších tenistiek súčasnosti predstaví na turnajoch na tráve, ktoré vyvrcholia júlovým Wimbledonom.

Svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Anna Bondarová - Maďarsko
30 debata chyba
Viac na túto tému: #vojna na Ukrajine #Arina Sobolenková #Sergej Stachovský