Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekonal predzápasové problémy. Djokovič má ďalší triumf v Ríme a hneď dva rekordy

Srbský tenista Novak Djokovič postúpil do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters v Ríme.

16.05.2023 14:01
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič v Ríme.
debata

Najvyššie nasadený obhajca titulu zdolal v osemfinále trinástku „pavúka“ Brita Camerona Norrieho 6:3, 6:4.

Ako informuje SportsGEN, Djokovič vytvoril po víťazstve hneď dva rekordy. Po sedemnástykrát v rade sa dostal do štvrťfinále turnaja Masters a dosiahol 17. štvrťfinálovú účasť za sebou na akomkoľvek turnaji.

Novak Djokovič Čítajte aj Srbský nacionalista sa "predviedol." Keď si prezident myslel, že kamery sú vypnuté, brutálne urážal Djokoviča

Jeho ďalším súperom vo Foro Italico bude siedmy nasadený Dán Holger Rune, ktorý vyradil austrálskeho kvalifikanta Alexeia Popyrina 6:4, 5:7, 6:4.

"Pred zápasom som mal nejaké zdravotné problémy, ktoré som musel vyriešiť s mojím tímom. Bola to pre mňa výzva a som rád, že som zápas proti Norriemu zvládol v dvoch setoch.

Roger Federer s manželkou Mirkou Čítajte aj Je najbohatší aj keď už nehrá. Federer prezradil, ako dnes žije. A uvidíme ho na Wimbledone?

Dobre som sa vyrovnal s podmienkami, ktoré boli iné, ako keby sme hrali večer," uviedol Djokovič v prvom interview priamo na kurte.

Piaty nasadený Grék Stefanos Tsitsipas zdolal Lorenza Sonega 6:3, 7:6 (3) za 2:05 h. Jeho osemfinálovým súperom bude ďalší Talian Lorenzo Musetti.

Fakty z Ríma

dvojhra – osemfinále: Holger Rune (Dán.-7) – Alexei Popyrin (Austr.) 6:4, 5:7, 6:4, Novak Djokovič (Srb.-1) – Cameron Norrie (V. Brit.-13) 6:3, 6:4

3. kolo: Alexander Zverev (Nem.) – Jeffrey John Wolf (USA) 6:4, 7:5, Stefanos Tsitsipas (Gr.-5) – Lorenzo Sonego (Tal.) 6:3, 7:6 (3), Lorenzo Musetti (Tal.-18) – Frances Tiafoe (USA-12) 5:7, 6:4, 6:3

Tenisoví boháči. Ako sú na tom Slováci a Slovenky? Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Získali kvantum trofejí, zarobili desiatky...
debata chyba
Viac na túto tému: #ATP Masters 1000 #Novak Djokovič