Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Duel snov už v Madride? Djokovič a Nadal spoznali pozície v pavúku

Rekordér v počte grandslamových titulov Rafael Nadal a svetová jednotka Novak Djokovič sa na najbližšom podujatí môžu stretnúť už v semifinále.

29.04.2022 19:21
Novak Djokovič a Rafael Nadal. Foto:
Novak Djokovič a Rafael Nadal proti sebe naposledy nastúpil na vlaňajšom grandslamovom Roland Garros. V semifinále uspel srbský tenista.
debata (1)

Turnaj ATP 1000 v Madride tak môže byť po roku dejiskom veľké súboja dvoch dlhoročných rivalov. Žreb a nasadenia hráčov určil, že sa Djokovič s Nadalom môžu stretnúť v semifinále.

Zaujímavosťou je, že k veľkému španielskemu duelu medzi Nadalom a vychádzajúcou hviezdou Carlosom Alcarazom môže prísť už vo štvrťfinále.

Každopádne, Djokovič sa doteraz s Nadalom stretol v 58 stretnutiach a bilancia hovorí mierne v prospech srbského tenistu, ktorý vyhral 30 stretnutí.

Britain Wimbledon Tennis Djokovič Čítajte viac Nezaočkovaný Djokovič si zahrá vo Wimbledone. Rusi majú stopku

To posledné sa uskutočnilo už takmer pred rokom. V semifinále grandslamového Roland Garros zdolal Djokovič Španiela 3:1 na sety a napokon získal antukovú trofej.

Turnaj v Madride sa začína už túto nedeľu. Nadal sa vracia po mesačnej pauze spôsobenej únavovou zlomeninou rebra. Pre Djokoviča to bude už tretie antukové podujatie za sebou: v Monte Carle vypadol v 2. kole a na domácom turnaji v Belehrade sa dostal do finále.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Novak Djokovič #ATP Madrid