Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neprišiel na zápas, našli ho mŕtveho. Británia oplakáva 20-ročný športový supertalent

Vo veku 20 rokov nečakane zomrel hráč kriketu Josh Baker. Mládežnícky reprezentant Anglicka pôsobil v tíme Worcestershire County Cricket Club.

03.05.2024 12:30
Josh Baker Foto:
Josh Baker.
debata

Jeho spoluhráči a kolegovia na neho spomínajú ako na skvelého športovca a milého človeka. O Bakerovej smrti informoval web BBC Sport.

„Správa o Joshovom úmrtí náš všetky zdrvila. Bol omnoho viac než len spoluhráč, bol neoddeliteľnou súčasťou našej kriketovej rodiny,“ uviedol výkonný riaditeľ Worecestershiru Ashley Giles. Klub vo vyhlásení nespresnil, z akého dôvodu hráč zomrel.

Denník Daily Mail uviedol, že Bakera našiel priateľ mŕtveho v jeho byte po tom, čo sa nedostavil na tretí deň zápasu svojho tímu proti Somersetu.

kfc komármo Čítajte viac Tragédia v Dunajskej Strede. Mladá futbalistka skolabovala a zomrela

„Všetkým nám bude strašne chýbať. Všetky naša láska a modlitby patria Joshuovej rodine a priateľom,“ dodal Giles.

Baker sa narodil v Redditchi a reprezentoval Anglicko v kategórii hráčov do 19 rokov. Potom, čo sa zotavil zo zranenia chrbta, ktoré utrpel v roku 2022, v minulom roku podpísal trojročnú zmluvu s klubom z Worcesteru. Za prvý tím odohral päť zápasov s cieľom pomôcť mužstvu k postupu z Championship Division Two.

Klub uviedol, že si hráča cenil nielen pre hráčske schopnosti, ale tiež pre jeho energického ducha a nákazlivé nadšenie. „Jeho vrelosť, láskavosť a profesionalita boli pozoruhodné, čo z neho robilo milovaného člena nášho tímu,“ napísal Worcestershire vo vyhlásení.

Slováci a Česi, ktorí zomreli počas kariéry Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Brazílčan Dionatan Teixeira odštartoval kariéru...
debata chyba
Viac na túto tému: #kriket #Josh Baker