Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výzva pre Lobotku a Neapol: Pôjdem nahá v otvorenom autobuse. Stačí jediné

Futbalisti talianskeho klubu SSC Neapol, v ktorom pôsobí aj Slovák Stanislav Lobotka, majú v súvislosti s možným triumfom v Lige majstrov o motiváciu navyše. Postarala sa o to talianska herečka a modelka Paola Saulino.

24.02.2023 18:35
Paola Saulino Foto:
Paola Saulina počas MS vo futbale v Katare.
debata

V súvislosti s dominanciou Lobotku a spol. prerástol futbalový ošiaľ aj hranice Apeninského polostrova. Do neho svoje polienko pridala aj v USA žijúca a pôsobiaca talianska herečka.

Pre Daily Mail uviedla, že ak sa Neapolu podarí na konci sezóny zodvihnúť pohár pre víťaza Ligy majstrov, urobí v meste nahá prehliadku v otvorenom autobuse.

Líder talianskej Serie A mal výnimočný štart do sezóny 2022/23. Momentálne má na čele najvyššej súťaže náskok 15 bodov a mnohí veria, že mužstvo je schopné ísť veľmi ďaleko aj v Lige majstrov.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Metronóm Neapola na križovatke. Na Lobotku sa pýtal slávny tréner, Taliani vedia prečo

33-ročná Saulinová je celoživotnou fanúšičkou Neapola. „Môžem vám prezradiť, že urobím niečo bláznivé a úspech oslávim tým, že urobím nahú prehliadku v otvorenom autobuse.“ A bolo by sa na čo pozerať.

Neapol sa priblížil k štvrťfinále Ligy majstrov po tom, ako zvíťazil v prvom osemfinále na ihrisku Frankfurtu 2:0. Talianka verí, že mužstvo so Slovákom môže dôjsť veľmi ďaleko.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Počítač s Jágrovým číslom. Lobotka sa už neskrýva a frustruje súperov

„Nebála by som sa žiadneho anglického tímu. Angličania si vždy myslia, že ich kluby sú najlepšie na svete. A potom ich zasiahne realita, ako naposledy Liverpool,“ skonštatovala Saulinová na margo prehra The Reds s Realom Madrid 2:5. Podľa nej má v súčasnosti z tímov z Premier League najlepšiu fazónu Manchester City.

Na záver dodala, že Neapol si zaslúži a potrebuje futbalové úspechy či už v domácej súťaži, alebo aj v pohárovej Európe. Uvidíme, čo sa ešte dočkáme po poslednom hvizde tejto sezóny.

Najsexy futbalová brankárka sveta je z Mexika Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Na sociálnych sieťach má státisíce...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Serie A #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Poala Saulino