Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Metronóm Neapola na križovatke. Na Lobotku sa pýtal slávny tréner, Taliani vedia prečo

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka zažíva v drese talianskeho SSC Neapol azda najvydarenejšie obdobie doterajšej kariéry.

23.02.2023 18:33
Stanislav Lobotka Foto:
Stanislav Lobotka.
debata

Udomácnil sa v základnej jedenástke kouča „partenopei“ Luciana Spallettiho a výbornými výkonmi upútal popredné európske veľkokluby.

„Lobotka ukázal, prečo ho chce Real Madrid,“ napísal v stredu taliansky web tuttomercatoweb­.com, ktorý Slováka označil za metronóm Neapola.

Stanislav Lobotka Čítajte aj Počítač s Jágrovým číslom. Lobotka sa už neskrýva a frustruje súperov

Lobotka patril v utorňajšom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2022/2023 na ihrisku nemeckého Eintrachtu Frankfurt k najlepším hráčom.

Ukázal skvelé schopnosti nielen pred prvým gólom Victora Osimhena, ale prakticky počas celého stretnutia. Pochválil ho i samotný Spalletti.

„Jeho ovládanie lopty, rýchlosť a kombinácia sú majstrovské,“ podotkol neapolský lodivod, ktorý v podaní svojho slovenského zverenca vyzdvihol aj skvelé odoberanie lopty.

Stanislav Lobotka Čítajte aj Keď vidím Lobotku, vždy ma to rozosmeje, vraví taliansky reprezentant. Len jeden hráč bol lepší ako on

Na Lobotku sa údajne nedávno pýtal aj tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti. Podľa webu tuttomercatoweb.com sa však 28-ročný defenzívny záložník momentálne skôr sústredí na ďalšie pokračovanie pod Vezuvom.

Uvedený zdroj však dodáva, že ak by prišla ponuka z Madridu, aká sa môže objaviť len raz za život, Lobotka by sa pravdepodobne ocitol na križovatke svojej kariéry.

Famózne čísla Stanislava Lobotku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Stanislav Lobotka prežíva sezónu snov....
debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka