Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Máš v hlave ukrutné prázdno! V národnom tíme nemáš čo hľadať. Osobnosti reagujú na Čecha z KHL, ktorý sa obul do Hašeka

Reakcia Dominika Hašeka na vyjadrenia českého obrancu Libora Šuláka na seba nenechali dlho čakať. Šulák, ktorý bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v tíme KHL Avangard Omsk, poskytol rozhovor pre ruské médiá. V rámci neho sa vyjadril, že "nevie, čo to má Hašek v hlave."

08.08.2023 21:28
Libor Sulak a Dominik Hasek Foto:
Libor Šulák a Dominik Hašek.
debata (81)

Narážal na ostrú kritiku bývalého legendárneho brankára voči Rusku a Bieloursku, ktorú vyjadruje od začiatku vojny na Ukrajine.

Hašeka sa zastali na sociálnych sieťach viaceré osobnosti.

Swiateková tenis Čítajte viac Rusi sa vysmievajú Swiatekovej: Konečne jej niekto zavrel ústa! Svetová jednotka zaujala nezvyčajnou technikou

„Čo má Hašek v hlave? Odpoveď je jednoduchá. Má tam česť, zmysel pre spravodlivosť či fair play. Ťažko to chápu tí, ktorí to v hlave nemajú, prípadne tam nemajú vôbec nič,“ uviedol bývalý poslanec Miroslav Kalousek podľa webu iDnes.

Ku Kalouskovi sa pripojil aj pedagóg z Karlovej Univerzity Michael Romancov.

„Skutočne nie je ťažké zistiť a pochopiť, čo alebo prečo má Dominik Hašek v hlave. Zato pan Šulák musí mať v gebuli ukrutné prázdno…“ reagoval Romancov.

Ešte ostrejšie zareagoval bývalý hokejista Jiří Hrdina, ktorý ku svojmu príspevku pripojil aj fotografiu z bombardovania v Charkovskej oblasti, kde Rusi cez víkend zasiahli transfúznu stanicu.

„Čo máš asi v hlave ty, keď vidíš, čo ruskí teroristi robia na Ukrajine? Ty už v českom národnom tíme nemáš nikdy čo hľadať, ty idiot. Je mi na zvracanie,“ napísal Hrdina.

Jevgenij Savin Čítajte viac Bývalý ruský futbalista zaťal do živého: Sme teroristický štát, na Ukrajine zabíjame deti. Trest nás neminie

Samotný Hašek reagoval na Šulákov výrok omnoho miernejšie.

„Libor, vaša práca vytvára hodnoty v zemi nepriateľa, ktorý tie hodnoty používa proti nám a našim spojencom. Kvôli vašej práci v Rusku je život mojej rodiny vo väčšom nebezpečenstve a bude zabitých viac Ukrajincov,“ odkázal člen Siene slávy NHL.

Výroky Dominika Hašeka o vojne na Ukrajine Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Od začiatku vojny na Ukrajine sa legendárny...
81 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominik Hašek #Libor Šulák