Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusi sa vysmievajú Swiatekovej: Konečne jej niekto zavrel ústa! Svetová jednotka zaujala nezvyčajnou technikou

Ak ide o tému okupácie Ukrajiny, má jasný názor. Je veľkou odporkyňou krvavého ruského režimu, ktorý už viac ako 500 dní útočí na susedný štát.

08.08.2023 07:07
Swiateková tenis Foto:
Iga Swiateková na tréninigu počas turnaja National Bank Open v Montreale.
debata (4)

Iga Swiateková na každý svoj zápas počas uplynulých mesiacov nastupuje s ukrajinskou stužkou na tričku či šiltovke.

Obetiam agresie pomáha aj finančne a neprestáva kritizovať rozhodnutie tenisových šéfov, ktorí na rozdiel od iných športov dovolili a stále povoľujú hrať ruským a bieloruským tenistkám a tenistom na turnajoch.

Kasatkina Čítajte viac Tebe ruku nepodám! Ukrajinka odmietla, Briti vytlieskali Rusku. Sú iní ako Francúzi, vraví Kasatkinová, ktorú vyľakal Prigožin

Svetová jednotka je momentálne v Kanade, kde štartuje na prestížnom turnaji Omnium Banque Nationale.

Počas tréningu zaskočila fanúšikov i expertov nezvyčajnou technikou, keď do loptičky udierala s prelepenými ústami.

„Konečne jej niekto zavrel ústa,“ znela jedna z posmešných reakcií ruských fanúšikov na sociálnej sieti. „Iga, už si dorozprávala,“ pridal sa ďalší.

Ruskí priaznivci sa – ako vo veľa iných prípadoch – mýlia.

Nejde o žiadnu limitujúcu pásku či extravagantný doplnok, ale o pomôcku, ktorá má naučiť poľskú hviezdu lepšie a efektívnejšie dýchať.

Kasatkina Čítajte viac Tebe ruku nepodám! Ukrajinka odmietla, Briti vytlieskali Rusku. Sú iní ako Francúzi, vraví Kasatkinová, ktorú vyľakal Prigožin

"Je náročnejšie, ak dýchate iba nosom, potom sa mi zvýši tepová frekvencia. Nevysvetlím vám to presne, pretože nie som expert.

Niekedy nerozumiem všetkým veciam, ktoré mi tréneri hovoria, aby som robila. Ale keďže mi to pomáha, tak neprotestujem," zverila sa s úsmevom médiám.

Swiateková pricestovala do Kanady v skvelej forme. Minulý týždeň ovládla domáce podujatie vo Varšave a pripísala si na konto štvrtý víťazný turnaj v sezóne.

V 1. kole mala v Montreale voľno, v druhom ju čaká Češka Karolína Plíšková. V osemfinále by mohla naraziť na Plíškovej krajanku Karolínu Muchovú, s ktorou prehrala vo finále Roland Garros.

Najlepšie zarábajúci slovenskí tenisti v histórii Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
V najlepšej päťke sa umiestnili tri zástupkyne...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #tréning #vojna na Ukrajine #Iga Swiateková