Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nákupy, auto, nocľahy. Koľcovova exmanželka prichádza s mrazivými detailmi. Išlo o samovraždu či nehodu?

Tenisovú hviezdu Arynu Sabalenkovú zasiahla krutá rana, keď v 42 rokoch zomrel jej expartner a bývalý bieloruský hokejový reprezentant Konstantin Koľcov. Podľa polície spáchal samovraždu, no jeho bývalá manželka Julija Mihajlovová prišla pár dní po tragédii s prekvapujúcimi tvrdeniami.

22.03.2024 06:50
Arina Sobolenková a Konstantin Kolcov Foto:
Arina Sobolenková a Konstantin Kolcov v čase, keď ešte tvorili pár.
debata

Len pár dní pred štartom na prestížnom turnaji Miami Open na Floride sa druhá hráčka svetového rebríčka musí vyrovnávať s bolestivou stratou.

V utorok, v deň Koľcovovej smrti, polícia informovala, že bývalý útočník Pittsburghu Penguins spáchal samovraždu skokom z balkóna. S takouto verziou ale nesúhlasí jeho bývalá manželka Julija.

„Bola to nehoda, s najväčšou pravdepodobnosťou bol veľmi opitý. K hokejistom alkohol, bohužiaľ, patrí,“ uviedla pre bieloruské médiá. S úspešným hráčom, ktorý to dotiahol až do NHL, má synov Daniela (18 rokov), Alexandra (16) a Stefana (5).

Sobolenková Čítajte viac Prekvapujúce vyhlásenie Sobolenkovej po smrti Koľcova. Viedlo k nečakanej tragédii?

Otec ich opustil pred štyrmi rokmi, keď jeho srdce začalo biť pre Sabalenkovú. Julija zostala s deťmi žiť v USA, v Delray Beach na Floride. Keď u nich doma zazvonili detektívi, hneď vedela, že je zle.

Koľcov mal vypadnúť z balkónu na 23. poschodí. V miestnosti boli nájdené prázdne fľaše od alkoholu. Vyšetrovanie stále prebieha, súčasťou pitvy budú aj toxikologické tes­ty.

„Povedali nám, že výsledky budú do mesiaca. Polícia si tiež nechala Konstantinov telefón a notebook. Podľa nich v tejto chvíli nie je možné s istotou povedať, či išlo o samovraždu, alebo nehodu,“ prezradila bývalá manželka.

Aryna Sabalenková Čítajte viac Sabalenková sa so samovraždou partnera vyrovnáva po svojom. Na tréningu mlátila do loptičiek, turnaj odohrá

Ona v tom má však jasno: Bola to nehoda. „Stále máme starý rodinný počítač, poznám heslo do Konstantinovho e-mailu. Nejaké správy som otvorila: Mal rezervované ďalšie nocľahy na inom mieste, zaplatené nákupy, ktoré ešte neprišli, auto požičané na dlhú dobu. Nemal v úmysle zomrieť,“ uviedla Mihajlovová.

Po hodinách mlčania sa deň po smrti ozvala aj Sabalenková, ktorá priznala, že aj keď ju odchod Koľcova zdrvil, už spolu netvorili pár. Zároveň požiadala o súkromie pre seba aj Konstantinovu rodinu. Verejnosť však ihneď začala riešiť otázku, či práve koniec vzťahu s tenistkou s jeho smrťou nesúvisí.

Simona Halepová Čítajte viac Nie všetkých potešil predčasný návrat Halepovej. Mala si sa vydať inou cestou, odkázala jej bývalá jednotka

Sabalenková má nastúpiť v piatok na zápas 2. kola turnaja v Miami, ale nebude chodiť na tlačové konferencie a ani poskytovať rozhovory. Na druhej strane hokejistova exmanželka je na sociálnych sieťach s ľuďmi v kontakte a reaguje na komentáre, ktoré jej fanúšikovia píšu.

„Chcel by som vyjadriť úprimnú sústrasť nad stratou otca vašich úžasných detí. Sila rodiny a láska matky im pomôže prekonať tieto dramatické chvíle,“ napísal jeden z komentujúcich pod fotku Julije s deťmi.

„Je mi ľúto detí. Úprimnú sústrasť,“ bol ďalší odkaz. „Veľmi ďakujem, musíme byť silní,“ reagovala na kondolencie Mihajlovová.

Sexi Arina Sobolenková, dvojnásobná šampiónka AO Fotogaléria - 40 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti zo života Ariny...
debata chyba
Viac na túto tému: #Konstantin Koľcov #Aryna Sabalenková