Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sabalenková sa so samovraždou partnera vyrovnáva po svojom. Na tréningu mlátila do loptičiek, turnaj odohrá

Bieloruská tenistka Arina Sabalenková bude štartovať na turnaji WTA v Miami aj napriek úmrtiu svojho partnera Konstantina Koľcova. Bývalý bieloruský hokejista zomrel v pondelok, podľa polície v Miami spáchal samovraždu.

20.03.2024 09:43
Aryna Sabalenková Foto:
Aryna Sabalenková napriek tragédii odohrá turnaj v Miami.
debata

Koľcov bol na Floride spoločne so Sabalenkovou, ktorá sa pripravovala na prebiehajúci turnaj. Polícia informovala, že skočil z balkóna rezortu, v ktorom bol ubytovaný.

Dvojnásobnú grandslamovú šampiónku čaká v stredu úvodný zápas proti svojej kamarátke Paule Badosovej. "Včera som sa s ňou veľa rozprávala a dnes ráno takisto.

Viem, čo prežíva a som oboznámená s celou situáciou. Je to pre mňa trochu šokujúce, keďže si tým prechádzam s ňou.

Koniec-koncov, je to moja najlepšia kamarátka a nechcem, aby trpela. Je to veľmi ťažká situácia. Hrať proti nej bude nepríjemné," citovala Španielku agentúra AFP.

Sabalenková sa v utorok popoludní zúčastnila na tréningu. Organizátori turnaja potvrdili, že Bieloruska nepožiadala o odstúpenie a má v úmysle nastúpiť v 2. kole dvojhry. V úvodnom kole mala voľný žreb.

Tenistka sa podobným spôsobom vyrovnávala aj s inou osobnou tragédiou. Keď jej v roku 2020 zomrel otec, ktorý mal len 43 rokov, Bieloruska sa o pár dní objavila na kurte.

Hantuchová je aj pred 41. narodeninami v TOP forme Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Daniela Hantuchová bude mať onedlho už 41...
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #samovražda #Miami #Konstantin Koľcov #Aryna Sabalenková