Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moji Rusi vás podrežú! Bývalý hráč NHL sa vyhrážal policajtom smrťou, zverejnili video

V júli bol v USA zatknutý bývalý talentovaný hokejista Alex Galchenyuk, ktorý pôsobil v NHL jedenásť sezón a odohral vyše 600 zápasov. Po incidente s políciou ho Arizona Coyotes prepustila a odišiel do KHL.

09.11.2023 11:46
Alex Galchenyuk Foto:
Alex Galchenyuk.
debata (3)

V súčasnosti bola zverejnená nahrávka, v ktorej sa pri zatýkaní vyhrážal policajtom aj ich rodinám. Povedal napríklad, že ich podrežú Rusi.

V roku 2012 sa stal Galchenyuk stal trojkou draftu NHL a medzi juniormi bol hviezdou. Jeho prvým klubom v NHL bol Montreal Canadiens, kde sa mu v prvých rokoch bodovo darilo, postupne mu však výkonnosť klesala.

Dach Slafkovský NHL Čítajte viac Slafkovský skončil po hite na mantineli, spoluhráč to nenechal len tak. Zhodil rukavice a išiel sa pomstiť, súperovi vyrazil prilbu z hlavy

V priebehu jedenástich sezón pôsobil až v siedmich klubov a poslednú šancu dostal v Arizone Coyotes, ale tá ho v júli prepustila. V meste Scottsdale bol totiž zatknutý.

Neskôr vyšlo najavo, že urážal policajtov a aj sa za to ospravedlnil. Teraz sa však nahrávka zo zatýkania dostala na verejnosť. Galchenyuk bol viditeľne opitý, alebo pod vplyvom drog. Obyvatelia mesta neho zavolali políciu kvôli tomu, že autom narážal do značiek na parkovisku. Pozrite si video:

Neskôr začal policajtov urážať a vyhrážať sa im, kvôli čomu nasledovalo spomínané zatknutie. Galchenyuk bol potom odvezený na stanicu a v aute pokračoval s nechutnými vyhrážkami. „Zastavte auto a vaše rodiny budú žiť navždy,“ začala dlhoročná hviezda NHL.

„Jeden telefonát a všetci ste mŕtvi, celá vaša rodiny,“ pokračoval Rus. „Moji Rusi vám vyrežú pečeň z tela,“ bola ďalšia z vyhrážok, ktorými sa Galchenyuk pred políciou prezentoval. Po tomto správaní bol zaradený do asistenčného programu NHL.

Nový najväčší hokejový štadión na svete Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si podrobnosti o najväčšej hokejovej...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Arizona Coyotes #Alex Galchenyuk