Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brutálne a nechutné. Pozrite sa, ako v noci neznámy americký hokejista zlikvidoval Šimona Nemca

Jeden z najväčších slovenských hokejových talentov Šimon Nemec utrpel v nočnom zápase AHL proti Syracuse Crunch nepríjemný náraz.

14.10.2023 15:56
debata (7)

Cole Koepke ho prostrednej tretine poslal na mantinel a mladý obranca zostal ležať na ľade. V záverečnej časti hry ho už tréner nechal preventívne odpočívať. Presný zdravotný stav hokejistu ešte nie je známy.

Nemec bol v minuloročnom drafte NHL vybraný ako druhý v poradí, keď po ňom siahol tím New Jersey Devils. Napriek tomu na svoju premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta stále čaká. S prvým tímom síce absolvoval predsezónnu prípravu, ale pred pár dňami bol poslaný späť do AHL.

V nej v noci na sobotu nastúpil v drese celku Utica Comets proti Syracuse Crunch. V 32. minúte za stavu 2:1 pre hostí odohrával puk vo vlastnom obrannom pásme smerom k spoluhráčovi. V tej chvíli do neho zozadu narazil Koepke a slovenského hokejistu poslal hlavou na plexisklo.

V druhej tretine ešte tréner poslal Nemca na skúšku na ľad, ale do tretej ho už z preventívnych dôvodov nenasadil. Viac informácií klub o zdravotnom stave slovenského reprezentanta zatiaľ neposkytol.

Jevgenij Malkin Čítajte viac Ovečkin dostal lekciu od Malkina, Washington si proti Pittsburghu ani nepípol. Slováci v AHL zabrali
Načítavajú sa športové výsledky...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #AHL #Šimon Nemec