Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Jaroslavli sa na ľad zrútila kocka. Jeden muž skončil v nemocnici

Prasknutie jedného z navijakov takmer spôsobilo tragédiu na štadióne ruského Lokomotivu Jaroslavľ. Technologické zariadenia sa zrútilo v čase, keď na ploche boli ľudia.

22.08.2022 22:30
109305 Foto:
Spadnutá kocka na štadióne v Jaroslavli.
debata (1)

Dva týždne pred prvým domácim zápasom KHL musí riešiť vedenie Lokomotivu Jaroslavľ nepríjemný incident. Na ľad Areny 2000 sa v pondelok zrútila zo 16-metrovej výšky technologická koc­ka.

„V tej chvíli sa v blízkosti konštrukcie nachádzali ľudia a jeden z montážnikov bol nútený vyhľadať lekársku pomoc,“ vysvetlilo v stanovisku vedenie klubu.

642042462 Čítajte viac Putinov obľúbený klub v KHL nebude viesť Rus. Céčko patrí Čechovi

Nie je v ohrození zdravia a ani života a v utorok by mal byť prepustený z nemocnice. Ako zdôraznil klub, začiatok sezóny sa kvôli tejto udalosti nebude presúvať.

"Ľadová plocha Areny 2000 nebola poškodená. Príčina incidentu sa momentálne vyšetruje. Náklady na nové vybavenie štadióna dosiahli podľa yarnews.net 79,9 milióna rubľov (1,3 milióna eur). Lokomotiv by mal v najbližších dňoch začať s inštaláciou novej kocky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Lokomotiv Jaroslavľ #kocka nad ľadom